icon

Hleny. Je tady dr. nebo setra, která by poradila?

10. únor 2021

Prosím o radu jestli je tu dr nebo sestra, co by mi poradili.Již nekolik měsíců se davim a plivu hleny ,vždy jen po prvním ranním jidle.Nevím jestli to s tím souvisí, ale momentálně mám zdurene uzliny, bolest pri polknuti, co občas vystřeluje do ucha.Nemocná se necítím. Ano k lékaři zajdu, ale momentálně neordinuje. Dekuji za rady, kam se případně obrátit, děkuji

zelenaesmolda
10. únor 2021

Tvuj lekar neordinuje uz nekolik mesicu a nema za sebe zaskok?

hezz17
10. únor 2021

www.ulekare.cz
Pokud se ti nechce resit se svym doktorem

autor
10. únor 2021

@zelenaesmolda už jsem to řešila dřív, ale řekl mi, že je to stres a nevyspani a zastupující lékař mi řekl, že bere jen akutní případy, když můj neordinuje.Máte nějakou radu nebo jen odpovídáte na otázku otázkou?

autor
10. únor 2021

@hezz17 řešila jsem to už dřív, ale odpověď byla , že je to stres, ale už to trvá strašně dlouho .Děkuji napíšu tam

zelenaesmolda
10. únor 2021

Asi bych zmenila lekare pokud to jde

sajul
10. únor 2021

Tak v první řadě můžeš vyřadit mléčné výrobky a cukr. A nasadit něco přírodního, třeba lichořeřišnici.

autor
10. únor 2021

@sajul sladké nejim a kojim , takže mléčné výrobky bych nerada vyrazovala, na co je ta lichorerisnice?

sajul
10. únor 2021

Tak pokud ti jde vyloženě o vápník, tak ten je ve spoustě jiných věcí a daleko vic. Mléčné výrobky tě můžou zahlenovat. Lichořeřišnice je přírodním antibiotikum, působí mimo jiné i na dýchací cesty.

surikata131
10. únor 2021

Mohla by to být i “zadní rýma” (zánět dutin a nosohltanu), když se pak ráno probudíš a vertikalizuješ, tak hlen steče, může to nutit ke kašli, dávení...

hezz17
10. únor 2021

Taky jsem behem kojeni na 4mesice musela vyradit mleko, kvuli podezreni na alergii a neni to tak hrozné, jak se na prvni pohled zda 😉

amazonkajanik
10. únor 2021

No,zkusila bych obvodaka obejít a navštívit rovnou orl ...

mmarch
10. únor 2021

taky bych šla rovnou na orl, dcera trpí na zadní rýmu a taky nic nesmrká, jen je zahleněná (hlavně po ránu) a v krku má hleny, vysmrkat nejde nic, vystřeluje jí to i do ucha a mívá z toho záněty uší. Hodně jí pomáhají kapky s mořskou solí a na krk vincentka. Opravdu bych vysadila mléčné výrobky. Když jsme nemocní (já zas trpím na kašle - astma), tak si stačí dát lžičku jogurtu a už mám plný krk hlenů.

autor
10. únor 2021

Já jsem právě nemocná byla tak pred rokem, ani rýma , ani kašel, nic, zkusim ty mléčné výrobky vynechat, děkuji