Hubnutí ze stresu. Neznáte něco proti stresu v práci?

svetilkova201
27. led 2020

Ahojte. Poslední dobou se strašně stresuju a strašně jsem moc zhubla, jsem jenom kost a kůže🙌🏻 Jím hodně čokolády abych ztloustla ale pořad hubnu a nevím co dělat dál. Neznáte něco proti stresu v práci?:/ ani spát nemůžu vůbec ze stresu. Děkuju za odpověď❤️

pipi_puncocha
27. led 2020

Změna zaměstnání...? Zdraví má člověk jen jedno.

ah1234
27. led 2020

Skus skor tuky jak sacharidy.. tiez chudnem zo stresu.. ked je to velmi zle, zmen radsej povolanie

svetilkova201
autor
27. led 2020

@pipi_puncocha štvou mě lidi a lidi budou všude takže se nic nezmění

konidana
27. led 2020

@svetilkova201 tak hlavně se necpat primárně čokoládou, ale hlídat si kvalitní stravu (maso, zelenina, ořechy, pluštěniny , tučné sýry, i chleba, prostě všechno) a jíst po malých porcích , ale často. A fakt zkusit najít jinou práci - budou tam jiní lidé, a třeba tě nebudou stresovat tolik.

tulikiss
27. led 2020

@svetilkova201 u hubnuti i u zdraveho pribirani je dulezita vyvazena strava zamerena na kvalitni bilkoviny , tuky i sacharidy. Nejde rvat se jen cokoladou a cekat ze priberu. Ale stres a nedostatek spanku jsou spatne, nejde o vahu ale i o zdravi cloveka.

pipi_puncocha
27. led 2020

@svetilkova201 samozřejmě jen ty sama víš jak to je, ale taky jsem si tím prošla, enormní stres v práci, nemohla jsem se najíst, usnout bez prášku, přestala mi menstruace... po změně zaměstnání se to výrazně zlepšilo, moje povaha mi asi nikdy neumožní se nestresovat vůbec, ale aspoň ty vnější vlivy které jdou ovlivnit je fajn eliminovat.

ah1234
27. led 2020

@pipi_puncocha tiez to tak mam.. stresujem sa a trapim and kdecim, to mam povahou, ale pracovat niekde, kde sa vylozene dohanam do stavu, ze pomaly nespim, tak to nie. Preto som prestala pracovat v neziskovkach, proste to neslo. Si hovorim, ze aby som sa zblaznila a este tam zivorila, to vobec.

areh
27. led 2020

Nejlepší by bylo naučit se někde stres ventilovat. Prostě to nechat v práci a doma to neřešit. Jít sportovat, na koncerty, nějakou ruční práci. Prostě se odreagovat.
Ty ve stresu nejíš? Čokoládou bych to určitě nedoháněla. Jídlo není primární důvod hubnutí. Záměr se na pravidelné porce, klidně si nastav budík...

vitezove
27. led 2020

Čokoládou se nevykrmíš. Musíš začít jíst pořádně, pravidelně, kvalitní jídlo. A zrušit stres. Můžeš chodit na psychoterapii a podobné, kde tě naučí se se stresem vyrovnat. Můžeš si nechat napsat antidepresiva, aby si prostě byla víc v klidu a tolik si to nebrala. Můžeš začít chodit na jógu a jiné alternativní věci, které ti také se stresem velmi pomohou.

Ale nesouhlasím s tím, že stres je v každé práci. To fakt není. Můžeš i změnit obor.

amazonkajanik
27. led 2020

@svetilkova201 najít si ventil mimo práci a začít normálně jíst,jinak to s tebou sekne! Já si to celou dobu nepřipouštěla,i když mi kolega tvrdil, že za chvíli prolezu myší dírou. Došlo mi to,až když jsem ležela v sanite... Doma stres v práci stres, na jídlo nebyl čas a ani nálada. Spadla jsem na 48kg které jsem měla snad jako 13letá. Takže pěkně výpečky,pivo, domácí buchty. Sice jsem nabrala,až když jsem přešla do jiného zaměstnání, ale rozhodně dobré jídlo udělá své 😉