Jak najít znovu životní sílu? Poraďte psychologa v Brně
Zdravím všechny. Potřebuju poradit nějakého dobrého psychologa v Brně. Prošla jsem si těžkým obdobím, protože jsem po roce snažení otěhotněla a bohužel to nedopadlo dobře. Sama mám v hlavě hrozný zmatek a nemůžu se nějak postavit na nohy i když se moc snažím.
Jaroslav Pospíchal
A nějaký,který nemá soukromou ordinaci? jsem teď bez práce, tak si nemůžu dovolit soukromého psychologa.
@anicka1211 psychologa sice neznám, ale ráda bych tě podpořila. Já jsem čekala na mimi 18 měsíců a pak jsem o něj v 11 tt přišla. To bylo v roce 2011. Dnes mám dvě krásné zdravé děti, které jsme počali obě na jediný pokus. Ale musela jsem se srovnat a najít sílu. Povedlo se mi to samotné, ale určitě chápu, že někdo potřebuje pomoc. Držím pěsti. Nekončí vše, jen špatně, určitě najdeš cestu ven...
@anicka1211 pospichal je na pojistovnu a myslim i anton.ten ma ordinaci na malatove
napiš si na svoji zdrav.pojištovnu email, at ti pošlou seznam psychologů, kterým platí sezení. Za mě dr.Ettl
Proč tak složitě? Mě stačilo zajít za obvoďačkou s tím, že nemůžu už několik let otěhotnět a přestávám to zvládat. Napsala mi doporučenku k psycholožce a nikdy jsem nic neplatila. A to chodím k soukromé. Jinak přeju hodně štěstí a síly. Ať je brzo dobře. ❤️
Pojištovna proplácí návštěvy u klinických psychologů (mohou být i soukromý, pokud mají smlouvu s pojištovnami). A je také si potřeba vybrat, protože ne všichni psychologové co jsou na pojištovnu, a vlastně i obecně jsou dobří.
A opravuju je to Anton Polák (Malátova ulice, Brno) a jinak Jaroslav Pospíchal ( Údolní), pokud bys chtěla ženu, tak Mgr. Radka Alexandrová, se všemi mám buď osobní nebo profesní zkušenost..
@anicka1211 počúvaj, ja ti poradím takto - na zlú psychiku je fakt najlepší pravý vit. C, do súkromnej správy ti môžem dať kontakt na pána, ktorý ho predal mne. ale vlastne rovnaký kúpiš v DMke, za skoro rovnakú cenu. len si ho dávaj moc - do 2l kopcovitú polévkovú lyžicu. síce budeš mať srajdu, ale lepšie to, než na tom byť špatne. no a ešte je fakt supr vitastress - hlavne je prírodný a na nete som čítala fakt dobré recenze...
@koran2 díky za typy. Už navštěvuju psycholožku a moc mi pomohla, tak se cítím líp a zvládám to líp.

Yvonne Holčáková