icon

Jak řešit dlouhotrvající bolesti hlavy v práci?

20. lis 2025

Ahoj, jdu si k Vám pro radu. Už jsem zoufalá. Je to rok a půl co jsem nastoupila po mateřské do práce a od té doby se to semnou táhne, pár měsicu po nastoupení jsem začala mít panické ataky, úzkosti, brala jsem antidepresiva, začala se bát různých nemocí atd. pracuji jako pokojská a dost často mě chytnou záda. Minuly týden v pátek mě v práci začala bolet hlava, ničemu jsem to nepřikládala, ale bolest přetrvává, je to celodenní bolest, chvíli víc, chvíli míň. A bolí to chvilku vzadu, pak na čele, pak zase na spánkách a furt se to střídá. Obvoďák mě poslal na orl, tam bez nálezu vše v pohodě. Dal mi Diclofenac, 2x denně nepomáhá. 4.12 jdu na neurologii. Nemáte některá zkušenosti?

anonym_8625f7
20. lis 2025

To měl manžel a bylo to od krční páteře, kterou měl ztuhlou v důsledku stresu. Změnil práci a je klid.

kakba
20. lis 2025

Typicka krcni pater. Zacit cvicit, masaze a fyzio a budes mit klid.

reeeza
20. lis 2025

Taky mi to sedí na krční páteř, která je zatuhlá v souvislosti se stresem/ úzkostmi atp. Ramena se stahují nahoru, dýchání je mělčí a prsní svaly se zkracují. Zkus důkladně protahovat krk z prava i z leva, zepředu i zezadu i ze šikma ( šikmý úklon dozafu). Plus cvik na zasunutí brady i s krkem dozadu. Zároveň se zaměř na hluboké dýchání. Mě to vše strašně pomohlo.

anonym_2f151f
Autor odpověď smazal
anonym_2f151f
Odpověď byla odstraněná
xxxxxnnnnn
24. lis 2025

kuk sem