Jak se zbavit záchvatovitého přejídání?

mandarinkka
14. čer 2018

Ahoj,
je tu někdo kdo trpí záchvatovým přejídáním nebo případně někdo kdo se ho dokázal zbavit? Trápí mě to už hodně let,teoreticky vím,jak s tím bojovat,vím, co bych měla a neměla dělat,ale už to mám v hlavě tak strašně silně zakořeněný,že mě to vždycky přemůže a já začínám pořád znova a znova.. Kdo to zažil,tak asi ví,jak je to těžký a jak to dokáže ovlivnit život.. Je tu někdo,kdo tto taky řeší,chtě by se s tím poprat a chtěl by se v tom vzájemně podporovat?

katkatris
14. čer 2018

@mandarinkka Nevím jestli je to úplně to co máš na mysli, ale tak dvakrát do měsíce se strašně přežírám. Před ms a ovulací. Je to hrozné, cítím že jsem plná, ale i přesto si musím ještě něco dát. Snažím se to hodně omezovat, protože pak je mi špatně a kroutím se. Myslím že můžu říct, že se mi daří se krotit 🙂. Pomáhá mi mít v puse třeba žvýkačku nebo se přejím třeba melounu, to je alespoň jen voda 🙂.

slimacikmia
14. čer 2018

@mandarinkka zájdi si za nutričnou poradkyňou, premeria ťa prístrojom, zistia bazálny metabolizmus a uvidíš, či je problém v tom, že ješ celkovo menej ako potrebuješ a potom sa to snažíš nárazovo dohnať, alebo máš nesprávny pomer jednotlivých zložiek (tuky, cukry, bielkoviny). Väčšinou je to kombinácia...

konidana
15. čer 2018

Doporučuji řešit s psychologem☺

jednaholkaa
15. čer 2018

Bud psycholog nebo treba kraniosakralni terapie, no proste resit tu pricinu.. ta bude asi psychicka 🙂

bibina774
18. čer 2018

Pomohla mi antidepresiva.Sama jsem to nezvládla.