Jak zmírnit zánět spojivek během víkendu?
Ahoj holky, rozjel se mi zánět spojivek a samozřejmě teď o víkendu nevím, co na to... Nějaké tipy, co vám zabralo, než půjdu případně v pondělí k lékaři? Díky moc!
Rada od magistry v lékárně, která nás uchránila opakovaně od antibiotik - prvních 24 hod kapat co hodinu opthalmoseptonex (kapeme, dokud nejdeme spát, spánek tím nenarušujeme). Buď to pomůže a pak už se kape jen podle rozpisu v příbalovém letáku do úplného odeznění, nebo budou nutná atb. Vyzkoušeno to mám opakovaně a vždy to zabralo. Pokud ho doma nemáš, tak alespoň výplachy z řepíku.
Já měla zánět spojivek nedávno, po Opthalmoseptonexu mě oči strašně štípaly, nepomohl vůbec, zabral až Tobradex na předpis.
Nemáš životní pojistku? Některé mají službu konzultace s lékařem a je ti schopný poslat recept např. na Tobradex
Nemáš životní pojistku? Některé mají službu konzultace s lékařem a je ti schopný poslat recept např. na Tobradex
@levandule_k nene
Rada od magistry v lékárně, která nás uchránila opakovaně od antibiotik - prvních 24 hod kapat co hodinu opthalmoseptonex (kapeme, dokud nejdeme spát, spánek tím nenarušujeme). Buď to pomůže a pak už se kape jen podle rozpisu v příbalovém letáku do úplného odeznění, nebo budou nutná atb. Vyzkoušeno to mám opakovaně a vždy to zabralo. Pokud ho doma nemáš, tak alespoň výplachy z řepíku.
@miryp dekuju,ten doma mam,tak zkusim. Trosku se mi po nem ulevilo,jen jsem di nebyla jista,jak casto muzu kapat,tak zintezivnim 🙂.

@fifinka2020 Jako prvni pomoc opthalmoseptonex.