Je bezpečné pít alkohol při užívání Terbinafinu?
Ahojte, len tak čisto teoreticky, je tu niekto, kto užíval terbinafin a fakt si nedal ani kvapku alkoholu? Doktorka vravela že pol roka budem asi brať tie lieky, takže pol roka bez alkoholu, ale priateľ dnes, po prvom mesiaci doniesol burčiak, a ja mam neskutočnú chuť si dať 1-2deci... ale mám strach, keď je to záťaž na pečeň. Užívam preventívne aj ostropestrec, na podporu pečene.. má tu niekto skúsenosť?🙏🏻
Také beru, párkrát jsem měla decku nebo 2 vína. Máte to kvůli kožní mykóze? Po terbinafinu se mi objevilo špinění před MS. Ostropestřec taky mám v plánu
Také beru, párkrát jsem měla decku nebo 2 vína. Máte to kvůli kožní mykóze? Po terbinafinu se mi objevilo špinění před MS. Ostropestřec taky mám v plánu
@optimistic mám na palci nohy, po úraze a dlho som to neriešila.. včera som bola na prvých odberoch po mesiaci a vraj všetko vporiadku 🙂 takže pokračujem, ale to deci-dve burčaku si asi dám dnes🙈. Na ako dlho máš liečbu?
@optimistic mám na palci nohy, po úraze a dlho som to neriešila.. včera som bola na prvých odberoch po mesiaci a vraj všetko vporiadku 🙂 takže pokračujem, ale to deci-dve burčaku si asi dám dnes🙈. Na ako dlho máš liečbu?
@nt21 3 mesice. Zasahuje to na palci nehet? U nehtu se dava 6 mesicu, pokud vim. Jak to vypada po mesici? U me lepsi, ale cekala bych vetsi efekt 🙂
@nt21 3 mesice. Zasahuje to na palci nehet? U nehtu se dava 6 mesicu, pokud vim. Jak to vypada po mesici? U me lepsi, ale cekala bych vetsi efekt 🙂
@optimistic no ja to mam na 6 mesiacov.. nejaký malý rozdiel mi príde že tam je... tak uvidime 🙂

Když si dáš 2dcl, nestane se nic.