icon

Je jedno, čím se mažu?

nellilie
21. čer 2015

Ahoj, vím že tu jsou mraky diskusí na toto mazací téma, ale stejně by mě zajímaly vaše postřehy na "různá mazadla" od mazadel na strie počínaje po vlka konče 🙂 Rozhoduji se jestli si právě nějakou tu mast koupit nebo mazat čímkoli co se mi holt namane pod ruku 🙂 Genetika udělá u každého svoje, ale i tak 🙂

Strana
z2
biscuittt
22. čer 2015

Mne urcite pomohlo hodne ovoce a zeleniny. Dehydratovala jsem se zevnitr a kuze byla pruznejsi a lesklejsi. Z kremu kokosak, ale jen obcas. Pri mazani jde podle meho o to, ze clovek si na sebe udela cas a chvilku se hycka a psychicky zklidni, to je dulezitejsi nez vsechny kremy sveta 🙂 mam 2 deti a jsem bez strii.

naho31
27. čer 2015

já jsem pro to, aby se kůže mazala. Hlavně mazat a mazat a mazat. Já používala Bepanthen proti striím, nemám na břiše žádnou, ovšem uvnitř stehen jsem nemazala a pár jich tam je.. verim, ze cvicenim a dalsim mazanim muzou vyblednout. Dobrou zkusenost mam z bi-oilem. A mam moc rada vuni kokosu, takze za me olej je momentalne jako maminku top.1. 🙂

naho31
27. čer 2015

@nellilie Mě ten Bepanthen dělal dobře v tom, že neměl neměl žádnou vůni. Byla jsem v těhu na vůně moc sensitivní a vše mi smrdělo. Roztírá se dobře a rychle se vstřebává.. 🙂

smardik
27. čer 2015

podle mě to je jedno je, u prvního jsem se občas mazala - tak 2x týdně možná Elasti Q, u druhého tak 2x za celé těhotenství a strii nemám žádnou. Kamarádka se mazala 2x denně nějakým drahým krémem, jedno těhotenství a má strii hromadu

pavlakosec
27. čer 2015

Já za mě doporučuji z DM těl mléko a krém proti striím. Jemně voní a dobře se vstřebává. No a cena je taky dobrá. 🙂

elekthra
27. čer 2015

myslím si, že je to jedno. já jsme preventivně mazala už od začátku-měla jsme i docela drahé oleje. moje mamka měla břicho po porodu naprosto šílený, strašně velký hluboký strie-tak jsem měla strach... no i když jsem mazala asi od druhýho týdne těhotenství 😀 tak jsem tomu stejně nezabránila abřicho mám posetý rudými hlubokými krátery.....

avantgarda
28. čer 2015

Já se mažu krémem proti striím od Bepanthenu a zatím velká spokojenost. Břicho už začíná být nepřehlédnutelné, tak mažu, co to jde. Pamatuji si, že při prvním těhotenství mě docela svědila kůže na břiše (a to jsem se taky mazala) a teď je to zatím naprosto v pohodě.

santna
28. čer 2015

Co vazelína? K dostání v lékarně.

avantgarda
29. čer 2015

@santna Vazelínu občas používám na obličej, na břicho jsem si jí nedávala. Na obličeji mi nevadí, že se dlouho vstřebává, na těle je mi to nepříjemný. Tak nevím, jak by pomohla či nepomohla v boji proti striím.

nellilie
autor
30. čer 2015

Břicho mě taky svědí, už zkouším i Bepanthen i kokosák:D Já mám taky spíš kůži po taťkovi, ale možná po obou:D Tak uvidím, akorát ten Bepanthen jsem čekala bez parfemace ale nakonec parfemovanej je - dá se to přežít ale o vůni nemůžu mluvit🙂

ladyhacek
30. čer 2015

já mazala a strií mám požehnaně ☹, ale mamka také. U druhého asi zkusím nějaký olej a mazat né 2x denně jak uvádějí, ale častěji.

motina
7. črc 2015

Já si myslím, že je to jedno - důležité je hlavně něčím mazat. Sama pak uvidíš, co Ti vlastně vyhovuje. Slyšela jsem dobré recenze na Aviril olejíček 🙂

Strana
z2