icon

Je možné léčit letní angínu bez antibiotik?

2veverka
14. srp 2023

Holky, už podruhé se mě letos o prázdninách zmocňuje klasická angína s čepy. Předtím jsem ji měla před dlouhými roky. Prosím vás, kdo má podobnou zkušenost? Je šance to vyléčit jinak než ATB? Nechci polykat penicilin jako lentilky...

Strana
z2
2veverka
autor
16. srp 2023

@miryp Děkuju! A Bactoral myslíš po ATB? Já jsem ho totiž brala už od začátku potizi, tak bych ho dal brala s ATB, což?

2veverka
autor
16. srp 2023

@tterrezz Ještě dodávám, že když jsem Dr. na ORL položila dotaz, jak zabránit opakování, jen pokrčila rameny...

miryp
16. srp 2023

@2veverka já jsem asi přetažená, chci psát k atb a píšu po atb 🙉 Doma jsme ho dávali taky k penicilinu a právě v tom prvním týdnu 2x denně, aby to najelo rychleji.

jipe
16. srp 2023

@2veverka a nezabijou antibiotika i ty hodné bakterie, co jsou v bactoralu? Já dávám k atb klasická probiotika a bactoral až po

2veverka
autor
17. srp 2023

Holky, můžu ještě jednou na radu ohledně braní antibiotik při streptokoku? Čekám na definitivní výsledky, ale v laborce má doktorka dovolenou, ORL má dovolenou, můj praktik má zástup na některé dny. Chaos. Měla jsem s dětmi odjet na hory, tak jsem si říkala, že zkrátka vyberu antibiotika a pak pojedem. Dnes je mi podstatně líp (začalo to v neděli), včera doktorka říkala, že atb jsou na místě. Troufly byste se vykašlat na atb při streptokoku nebo přeléčení je jistota?

Strana
z2