Je obchod Quordlespuzzle.cz v likvidaci a důvěryhodný?
Máte prosím někdo reálnou zkušenost s obchodem quordlespuzzle.cz? Prý je obchod v likvidaci a mají dobré ceny. My toto puzzle máme, je skvělé, jen nevím, zda z tohoto obchodu. Přijde mi to trochu podezřelé.
@miryp no taky mě to zarazilo
Ano, objednávala jsem před Vánoci. Doprava trvala asi týden, ale přišlo vše v pořádku. Teď budeme objednávat znovu, protože to mělo obrovský úspěch 😃 jediné co mě zarazilo, že emaily mi od nich přišly do spamu.
@ksokol díky moc za zprávu, takže vše ok, vypadá to podezřele no 🙂 ale taky máme jedny puzzle a jsou super
Nikdo jiný zkušenosti nemá?
Obchod je ok, zboží posílá, ale myslím si, že jde o přeprodej z Číny (Temu a podobně). Viděla jsem puzzle v reálu a kvalita mě neohromila, barvy neodpovídají fotografiím.
@lvl16 děkuji za odpověď. Opravdu

Podezřelá cena, obchodní podmínky, kde nemáš žádné oficiální informace, podle nichž bys mohla identifikovat prodejce a stát, kde sídlí, jediný kontakt je e-mail, platit můžeš jen on-line. Ne, na takových e-shopech opravdu nenakupuji, a to ani za předpokladu, že by se na fcb hromadily stovky kladných recenzí...