Je první návštěva gynekologie v 15 letech nutná?
Ahoj holky.Prosim zkušenosti...Mám sestru její 15 let...od doby co má menstruaci s tím vždycky dost trpí...má to hrozně bolestivé,teď je jí i špatně od žaludku bolí ji celé břicho i kolem pupíku...není schopna vstát ani z postele..A tak mě napadlo jestli třeba není čas zajít poprvé na gynekologii.🤔jak probíhá vyšetření i dívek co jsou ještě panny.?já s menstruaci neměla nikdy takové problémy jak se tohle řeší?
@nagojka No aspoň vypadá, že už ví, co jí je... Teda to je teda peklo, čím si procházíte...
@lencaa11 jo to říkali že má ten slepák nějak blbě uloženej a ten vaječník tlačí na to střevo a něco s těma uzlinama...podle gynekologa bylo všechno v pořádku žádnou cystu ji nikde neobjevili...jakmile si dá něco do žaludku okamžitě je jí na zvracení...dostane prej nějakou dietnejsi stravu 🤷

@levandule_k o komunikaci snad radši mluvit nebudemu ale záleží na doktorovi...Leží v oblastní nemocnice Příbram...před chvilkou mamka psala že mluvila s doktorkou a prý má nakonec zvětšené nějaké uzliny v břiše a ten zvětšený vaječník že slaví na slepé střevo a tím jsou způsobené ty bolesti...tak snad ty jo a budou se na to nějak zaměřovat...😔když dostane kapacku tam se ji prej uleví ale jakmile dokape tak se bolest okamžitě vraci