icon

Je tady někdo po otoplastice? Potřebuji radu.

terezafuckova
11. kvě 2023

Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli tady je někdo kdo je po otoplastice? Potřebovala bych se na něco zeptat🙂

podestatka
11. kvě 2023

@terezafuckova syn byl před rokem

jaamartina
12. kvě 2023

Ahoj, taky nás to s dcerou čeká. Máte zkušenosti s nějakou dobrou nemocnici v Praze? V kolika letech jste byli?
Díky za názory

helen_h
12. kvě 2023

také budu ráda, když napíše někdo zkušenosti.
Předpokládám, že Vy jdete ještě s malými dětmi na pojišťovnu, já to bohužel kvůli Covidu odkládala a synovi už je 12 let. :(

podzimniden
15. kvě 2023

Dcera byla v létě v červnu. Na konzultaci jsme byly rok zpět v únoru a termín nám dali až na léto, naštěstí byl začátek června chladný, tak ji nemuselo být líto, že se nemůže koupat. Ouška ji přišili ambulantně v Hk v Sanusu a má to pěkné! Jen první noci si stěžovala na bolest a asi 4 dny po operaci měla atb, protože ji to za jedním ouškem hnisalo. Ale jinak to zvládla velmi dobře! Já jsem z toho měla velké nervy 🙄

podestatka
15. kvě 2023

Syn byl v Hořovicích,v lokální anestezii....Ráno jsme přišli,večer v pět jeli domů. Měl poměrně velké obvazy na uších, muselo to vydržet týden,to byl největší boj 😄Hodně ho to bolelo první dva dny, stehy se vyndavaly asi čtrnáct dní po operaci....Doma že školy byl s a týdny,pak ještě dalších čtrnáct dní nosil čelenku i do školy, a asi měsíc na noc....Bylo mu to příjemnější 😄