Je tady někdo po otoplastice? Potřebuji radu.
Zdravím, chtěla bych se zeptat jestli tady je někdo kdo je po otoplastice? Potřebovala bych se na něco zeptat🙂
Ahoj, taky nás to s dcerou čeká. Máte zkušenosti s nějakou dobrou nemocnici v Praze? V kolika letech jste byli?
Díky za názory
také budu ráda, když napíše někdo zkušenosti.
Předpokládám, že Vy jdete ještě s malými dětmi na pojišťovnu, já to bohužel kvůli Covidu odkládala a synovi už je 12 let. :(
Dcera byla v létě v červnu. Na konzultaci jsme byly rok zpět v únoru a termín nám dali až na léto, naštěstí byl začátek června chladný, tak ji nemuselo být líto, že se nemůže koupat. Ouška ji přišili ambulantně v Hk v Sanusu a má to pěkné! Jen první noci si stěžovala na bolest a asi 4 dny po operaci měla atb, protože ji to za jedním ouškem hnisalo. Ale jinak to zvládla velmi dobře! Já jsem z toho měla velké nervy 🙄
Syn byl v Hořovicích,v lokální anestezii....Ráno jsme přišli,večer v pět jeli domů. Měl poměrně velké obvazy na uších, muselo to vydržet týden,to byl největší boj 😄Hodně ho to bolelo první dva dny, stehy se vyndavaly asi čtrnáct dní po operaci....Doma že školy byl s a týdny,pak ještě dalších čtrnáct dní nosil čelenku i do školy, a asi měsíc na noc....Bylo mu to příjemnější 😄

@terezafuckova syn byl před rokem