Je tady někdo se sestupem dělohy. Jak to dr. řeší/neřeší?
Ahoj prosím je tady někdo nebo kdo měl či má sestup dělohy?jak to Dr řesi nebo řešil?me je teď 31 a jsem od porodu 4 roky a sestup mi zacal na začátku loňska.dr věší hlavu z čeho to je protože jsem i rodila císařem tím to prý být nemůže.ted mě čeká operace při které dají nějakou síťku či co ale prý kdyby mi bylo o pár let více tak by mi vše vzali protože mi leze vše z pochvy ven tak proto zkusí tohle abych měla ještě někdy dítě.dekuji
Mně zatím poradil venušiny kuličky a posilovat. Jen jsem si je nějak ještě nekoupila, tak zatím posiluju bez nich, ale žádnou změnu zatím moc nevidím Jinak problém s únikem moči nemám. O té síťce mi taky říkal, ale zatím mi poradil ty koule.
Také jsem měla kuličky zkusila jsem 2 a 3 a nic prostě a pak to i bolelo hodně tak jsem to vzdala takže jsem si už řekla že jdu k dr ať se s tím něco dá udělat.a hlavně nespim s manzelem je mi trapně že mě něco kouka ven z pochvy a sex mě dost bolí.
Děkuji no rodila jsem císařským řezem právě takže od toho to prý není říkal dr tak nevím.
Doporučuji zkonzultovat s fyzioterapeutkou, která se specializuje na ženy, v těhotenství a po něm, pánevní dno a tak.
@bombat jak nerozumis tomu?proste čípek mě leze děsně ven v červenci se to začalo řešit a nic nepomáhá už je to půl roku a nic se neděje.tak jsem začala chodit k dr a říkal že by se mohlo udělat tohle alespoň.ano měla jsem jen císařský řez.jak je to těžký věci to je kolik bydlíme ve 4 patře bez výtahu nákupy také nosím aby chlap nenosil vše a doma taký dělám uklízečku a tak prádlo vysávat a tak ale před otehotnenim jsem dělala zdravotní pecovatelku a tam jsem tahala lidi co nemůžou.tak jedině jestli je to od toho ale že by se to udělalo až teď nevím no také taham malého sice už jsou mu skoro 5 tak chce taky tuli a když byl mimi tak jsem ho tahala skoro furt.
@leila7 Že nerozumím zrovna téhle zdravotní problematice, jestli to třeba může být jenom tím zvedáním těžkých břemen. Že se to na tom může podílet jsem slyšela, ale že by to bylo jenom tím... Ale zdá se, že toho tahání těžkého máš teda opravdu hodně. No, snad Ti nějak lékaři pomůžou, musí to být velmi nepříjemné.
A v rodině nic takového nemáme ptala jsem se ani babi ani máma ani prababi nikdo právě.napada mě jedině z te práce jak jsem dělala vlastně jsem to dělala i jako skolu takže další roky na víc