Je to krev ve slinách?
Ahoj, chtěla bych se zeptat zdali nemáte někdo zkušenost jestli to je krev nebo ne? Rentgen plic hotovo v červnu nic nenalezeno, na ORL nic nenalezeno, mám takové sliny od května co my byla dělaná gastroskopie, zjištěn diodenogastricky reflux. Ursosan beru. Krevní odběry dělané taky v červnu vše ok krevní ztráta žádná.. už jsem z toho zoufalá jelikož beru i Antidepresiva… Něco focené i z bleskem, po přiblížení je vidět lépe, za veškeré rady budu ráda…

@nikys21 ne není, lehké zbarvení může být od zubů (lehce krvácení dásní), z jídla, pití... Ráno taky nemáte úplně čiré sliny.... Připomínáte mi přítele, který byl na všechna vyšetření, všechno má v pořádku a přesto si něco pořád hledal a fotil stolici. Nakonec dostal troje antidepresiva 🙈 . Je to už 9 měsíců zpátky a až teď poslední 4 měsíce se už tak nekontroluje a je mu o dost lépe (antidepresiva už nebere) .... Čím více stresu, tím větší šance, že si něco přivoláte 😉 .
@nikys21 ne není, lehké zbarvení může být od zubů (lehce krvácení dásní), z jídla, pití... Ráno taky nemáte úplně čiré sliny.... Připomínáte mi přítele, který byl na všechna vyšetření, všechno má v pořádku a přesto si něco pořád hledal a fotil stolici. Nakonec dostal troje antidepresiva 🙈 . Je to už 9 měsíců zpátky a až teď poslední 4 měsíce se už tak nekontroluje a je mu o dost lépe (antidepresiva už nebere) .... Čím více stresu, tím větší šance, že si něco přivoláte 😉 .
@martivit92
Ono to není jakoby vykašlane, ale když vás navaluje na zvracení a vytahnete ze sebe toto přikládám fotografii z dneška... Antidepresiva beru už půl roku, bylo super období kdy jsem nic neřešila a podobně a teď jak když leskne vše se my vrací zpátky... Je to focené z bleskem tak to možná zkresluje ale už jsem z toho zoufalá 🤷🤷🫣🫣
Žaludeční šťávy, nic výjimečného.
Doporučuji k antidepresivům najít i vhodného terapeuta. Psychyka umí s člověkem dělat pěknou paseku. Mně se tyhle stavy zhoršují, když jsem přetížená, ale trochu s tím zvládám již bojovat.
Jinak reflux hodně často souvisí se stresem. Jak je člověk neustále v tenzi, tak má zaťaté svaly. Vysvětlovala mi to tenkrát doktorka na gastru. Tak možná zkuste fyzioterapie nebo pomáhá kolikrát i joga. Mám oblíbené cičení od stil on the way
@martivit92
Ono to není jakoby vykašlane, ale když vás navaluje na zvracení a vytahnete ze sebe toto přikládám fotografii z dneška... Antidepresiva beru už půl roku, bylo super období kdy jsem nic neřešila a podobně a teď jak když leskne vše se my vrací zpátky... Je to focené z bleskem tak to možná zkresluje ale už jsem z toho zoufalá 🤷🤷🫣🫣
@nikys21 to budou žaludeční šťávy 🙂 buďte v klidu. Přeji hodně zdravíčka 🍀
Ženský nedávejte sem ty flusance, hlenové zátky, použité vložky apod.Já toho mám v práci dost jsem zvyklá, ale od toho je doktor. Nikdy jsem tohle nepochopila.🤫🥴
Ženský nedávejte sem ty flusance, hlenové zátky, použité vložky apod.Já toho mám v práci dost jsem zvyklá, ale od toho je doktor. Nikdy jsem tohle nepochopila.🤫🥴
@pavca1982 ty posledni dny byly vyzivne, taky bych tuto tezi podporila, nedela mi to dobre, nekdy se i leknu 🤣

Ne, neni