icon

Je to krev ve slinách?

nikys21
16. zář 2025

Ahoj, chtěla bych se zeptat zdali nemáte někdo zkušenost jestli to je krev nebo ne? Rentgen plic hotovo v červnu nic nenalezeno, na ORL nic nenalezeno, mám takové sliny od května co my byla dělaná gastroskopie, zjištěn diodenogastricky reflux. Ursosan beru. Krevní odběry dělané taky v červnu vše ok krevní ztráta žádná.. už jsem z toho zoufalá jelikož beru i Antidepresiva… Něco focené i z bleskem, po přiblížení je vidět lépe, za veškeré rady budu ráda…

Je to krev ve slinách?Je to krev ve slinách?Je to krev ve slinách?Je to krev ve slinách?
misha31
16. zář 2025

Ne, neni

martivit92
17. zář 2025

@nikys21 ne není, lehké zbarvení může být od zubů (lehce krvácení dásní), z jídla, pití... Ráno taky nemáte úplně čiré sliny.... Připomínáte mi přítele, který byl na všechna vyšetření, všechno má v pořádku a přesto si něco pořád hledal a fotil stolici. Nakonec dostal troje antidepresiva 🙈 . Je to už 9 měsíců zpátky a až teď poslední 4 měsíce se už tak nekontroluje a je mu o dost lépe (antidepresiva už nebere) .... Čím více stresu, tím větší šance, že si něco přivoláte 😉 .

nikys21
autor
17. zář 2025
@martivit92

@nikys21 ne není, lehké zbarvení může být od zubů (lehce krvácení dásní), z jídla, pití... Ráno taky nemáte úplně čiré sliny.... Připomínáte mi přítele, který byl na všechna vyšetření, všechno má v pořádku a přesto si něco pořád hledal a fotil stolici. Nakonec dostal troje antidepresiva 🙈 . Je to už 9 měsíců zpátky a až teď poslední 4 měsíce se už tak nekontroluje a je mu o dost lépe (antidepresiva už nebere) .... Čím více stresu, tím větší šance, že si něco přivoláte 😉 .

@martivit92
Ono to není jakoby vykašlane, ale když vás navaluje na zvracení a vytahnete ze sebe toto přikládám fotografii z dneška... Antidepresiva beru už půl roku, bylo super období kdy jsem nic neřešila a podobně a teď jak když leskne vše se my vrací zpátky... Je to focené z bleskem tak to možná zkresluje ale už jsem z toho zoufalá 🤷🤷🫣🫣

1pomnenka
18. zář 2025

Žaludeční šťávy, nic výjimečného.

ada22
18. zář 2025

Doporučuji k antidepresivům najít i vhodného terapeuta. Psychyka umí s člověkem dělat pěknou paseku. Mně se tyhle stavy zhoršují, když jsem přetížená, ale trochu s tím zvládám již bojovat.

ada22
18. zář 2025

Jinak reflux hodně často souvisí se stresem. Jak je člověk neustále v tenzi, tak má zaťaté svaly. Vysvětlovala mi to tenkrát doktorka na gastru. Tak možná zkuste fyzioterapie nebo pomáhá kolikrát i joga. Mám oblíbené cičení od stil on the way

martivit92
18. zář 2025
@nikys21

@martivit92
Ono to není jakoby vykašlane, ale když vás navaluje na zvracení a vytahnete ze sebe toto přikládám fotografii z dneška... Antidepresiva beru už půl roku, bylo super období kdy jsem nic neřešila a podobně a teď jak když leskne vše se my vrací zpátky... Je to focené z bleskem tak to možná zkresluje ale už jsem z toho zoufalá 🤷🤷🫣🫣

@nikys21 to budou žaludeční šťávy 🙂 buďte v klidu. Přeji hodně zdravíčka 🍀

pavca1982
18. zář 2025

Ženský nedávejte sem ty flusance, hlenové zátky, použité vložky apod.Já toho mám v práci dost jsem zvyklá, ale od toho je doktor. Nikdy jsem tohle nepochopila.🤫🥴

marge_s
19. zář 2025
@pavca1982

Ženský nedávejte sem ty flusance, hlenové zátky, použité vložky apod.Já toho mám v práci dost jsem zvyklá, ale od toho je doktor. Nikdy jsem tohle nepochopila.🤫🥴

@pavca1982 ty posledni dny byly vyzivne, taky bych tuto tezi podporila, nedela mi to dobre, nekdy se i leknu 🤣