Je to svrab?
Dobry den. Prosím poraďte myslíte,že to je svrab ?
Nebyl,byl to fakt jen nějaký ekzém.
@marika98 ahoj, řešíme teď také u syna,dle doktorky možná svrab tak ho na něj zaléčila,ale i po léčbě to má. Tak jestli také ekzém? 🤷
@marika98 ahoj, řešíme teď také u syna,dle doktorky možná svrab tak ho na něj zaléčila,ale i po léčbě to má. Tak jestli také ekzém? 🤷
@maminkapetula Má strašně suchou kůži, promašťujete? Já nejsem lékařka, ale za mne jasný exem.
@maminkapetula Má strašně suchou kůži, promašťujete? Já nejsem lékařka, ale za mne jasný exem.
@1pomnenka promašťovat se snažíme,ale je to puberťák a ještě k tomu chlap,kterej nesnese krém 🫣 ale nutím ho. Na chvíli to zmizelo a teď má zase obsypaný břicho. Tak já už nevím, jestli to i tak může být svrab. Po sprše mu to víc vyleze (má i sprcháč přímo na atopický ekzém)
@1pomnenka
@maminkapetula jo vypadá to na exzem co jsem měla i ja
@1pomnenka
@maminkapetula jo vypadá to na exzem co jsem měla i ja
@marika98 tak u nás to svrab byl 🫣
@maminkapetula Divné, nevidím žádné cestičky.
Přesně takhle u dcery svrab vypadal 🙈. A trvalo docela dlouho než jsme se ho zbavili. Naštěstí to od ni nikdo nechytil (zrovna jsme byli čerstvě odstěhovány od ex a neměla pracku,tak to bylo dost náročné 🫣)
@maminkapetula
Přesně takhle u dcery svrab vypadal 🙈. A trvalo docela dlouho než jsme se ho zbavili. Naštěstí to od ni nikdo nechytil (zrovna jsme byli čerstvě odstěhovány od ex a neměla pracku,tak to bylo dost náročné 🫣)
@maminkapetula
@sayast já už jsem z toho psychicky v háji 😔 no to si umím představit, muselo to být hrozný,u nás jede pračka nonstop a ještě pojede.
@maminkapetula Divné, nevidím žádné cestičky.
@1pomnenka doktor je pod pupínky viděl 🫣

Rozškrábaný exém