Je vyrážka po léčbě svrabem známkou návratu infekce?
Ahoj všichni, týden před Vánoci přišel ex s tím, že má svrab tak ať dojdu s malou, že ho má od ni. Byli jsme u OL ten mi prakticky předepsal infectoscab mezi dveřmi a že přeléčíme už kvůli kontaktu. Tak jsme tím prošli cela rodina. Po 7 dnech jsme se mazali znovu a odešli na 3 dny mimo domov. Po dobu těch 7 dnů jsme spali na nafukovací matraci, naše matrace vystrikane a min 7dni nepoužívané, gauč to samé. Oblečení které jsme nosili v poslední době vyprané, vysušičkované a vyžehlené, točili jsme pak dokola 7 dni jedno a to samé prádlo a ja jej neustale jen prala, susickovala a žehlila. Zbytek ponechán v klidu ve skříni taktéž 7 dni. Pak jsme teda ještě odjeli domů. Po příjezdu jsem vše vyluxovala a leště vyžehlila. A moje otázka zní….dveri se začala cca po týdnu objevovat vyrážka. Vždycky někde, pak zase zmizí a objeví se jinde. Drbe si to chvilku a pak zase třeba půl dne nic. V noci spí (zatím teda). Konzultovala jsem to s OL ten mi řekl, že si myslí, že to svrab nebude. Kozni nemáme, takže když js m volala řekli mi jen, ze namazat se 2x infectem te opravdu mazec, ze je ta kůže proste spálena a dává se dohromady. Je pravda, ze i ja , která nema s kůži problémy mám na rukách uz ekzém a sem tam se mi objeví neco jako beďar. Přikládám fotky. Myslíte si ze se nam to vrátilo nebo proste jsem uz jen paranoidní debil? Díky zábavné postřehy

Toto nebude svrab , ale poškozená kůže z té masti.. dcera měla svrab chytla jej ve škole a takhle mast nezabrala, svrab se po dvou týdnech zase rozjel tak dostala sirnou mast a po ní měla tak šíleně zničenou kůži. Ale pomohla ..u vás to vypadá spíše na zničenou kůži,ale ještě bych vyčkala jak se to vyvrbi . Dceři na kožním dali nějakou hojivou mast potom a to jí dost pomohlo