Jít na gyndu s nachlazením v těhotenství?
Ahoj,
jsem momentálně 25tt a zítra mám jít na gyndu na kontrolu.
Bolí mě v krku a mám zvýšenou teplotu.
V okolí lidi říkali, abych normálně šla, když je to doktorka, ale já si říkám, abych tam něčím nenakazila nějakou jinou maminku.
Chodily jste na gyndu na kontrolu i nachlazené?
A to jako tvé okolí žije v přesvědčení, že když má někdo vystudovanou lékařskou fakultu, tak si nezaslouží ohleduplnost? 🙈
Samozřejmě, že tvůj náhled na věc je ten správný. Pokud nemáš nic akutního k řešení, přeobjednej se.
Pokud neřešíš nic vyloženě akutního, přiobjedej se, bude to lepší pro tebe i pro kohokoliv dalšího, k kým přijdeš do styku. Miminko se dá snadno zkontrolovat i o týden či dva později.
A to jako tvé okolí žije v přesvědčení, že když má někdo vystudovanou lékařskou fakultu, tak si nezaslouží ohleduplnost? 🙈
Samozřejmě, že tvůj náhled na věc je ten správný. Pokud nemáš nic akutního k řešení, přeobjednej se.
@miryp to jsou přesně ti lidi, co ti do ordinace vlezou bez roušky a chrlající a pak jsou strašně nasraní, když jim sestra předobjedná kontrolu, protože si kráva doktorka dovolila onemocnět. Nedávno, vprostřed chřipkové epidemie, kdy byly v nemocnici nařízené roušky hygienou si je rodina sundala a prskala na mě s argumentem, že jsem doktorka. Tak jsem jim říkala, že až nás nakazí, tak nevím, kdo se jim o syna na ventilátoru bude starat a strašně je to udivilo…
@miryp to jsou přesně ti lidi, co ti do ordinace vlezou bez roušky a chrlající a pak jsou strašně nasraní, když jim sestra předobjedná kontrolu, protože si kráva doktorka dovolila onemocnět. Nedávno, vprostřed chřipkové epidemie, kdy byly v nemocnici nařízené roušky hygienou si je rodina sundala a prskala na mě s argumentem, že jsem doktorka. Tak jsem jim říkala, že až nás nakazí, tak nevím, kdo se jim o syna na ventilátoru bude starat a strašně je to udivilo…
@drep tak koukám, že někteří to mají v té hlavě fakt vybílené, když ani fakt, že v té nemocnici mají vlastní dítě na podpoře dýchání, je nedonutí se nad tou situací zamyslet.
Spis to mysleli tak, ze by mi dokazala pomoct stejne jako obvodak.
Nemyslim si, ze by to mysleli tak, ze je jedno, jestli ji nakazim.
Spis to mysleli tak, ze by mi dokazala pomoct stejne jako obvodak.
Nemyslim si, ze by to mysleli tak, ze je jedno, jestli ji nakazim.
@anonym_autor ale preobjednam se. Ani se necitim na to, ze bych mela nekde sedet v cekarne.

Spíš bych se přeobjednala, ale když, tak jedině s rouškou. Přesně proto, abych nenakazila jinou maminku, doktorku, sestřičku…