icon

Jít na gyndu s nachlazením v těhotenství?

Včera v 17:37

Ahoj,
jsem momentálně 25tt a zítra mám jít na gyndu na kontrolu.
Bolí mě v krku a mám zvýšenou teplotu.
V okolí lidi říkali, abych normálně šla, když je to doktorka, ale já si říkám, abych tam něčím nenakazila nějakou jinou maminku.
Chodily jste na gyndu na kontrolu i nachlazené?

drep
Včera v 17:49

Spíš bych se přeobjednala, ale když, tak jedině s rouškou. Přesně proto, abych nenakazila jinou maminku, doktorku, sestřičku…

miryp
Včera v 17:58

A to jako tvé okolí žije v přesvědčení, že když má někdo vystudovanou lékařskou fakultu, tak si nezaslouží ohleduplnost? 🙈
Samozřejmě, že tvůj náhled na věc je ten správný. Pokud nemáš nic akutního k řešení, přeobjednej se.

zuzkasim
Včera v 18:40

Pokud neřešíš nic vyloženě akutního, přiobjedej se, bude to lepší pro tebe i pro kohokoliv dalšího, k kým přijdeš do styku. Miminko se dá snadno zkontrolovat i o týden či dva později.

drep
Včera v 18:48
@miryp

A to jako tvé okolí žije v přesvědčení, že když má někdo vystudovanou lékařskou fakultu, tak si nezaslouží ohleduplnost? 🙈
Samozřejmě, že tvůj náhled na věc je ten správný. Pokud nemáš nic akutního k řešení, přeobjednej se.

@miryp to jsou přesně ti lidi, co ti do ordinace vlezou bez roušky a chrlající a pak jsou strašně nasraní, když jim sestra předobjedná kontrolu, protože si kráva doktorka dovolila onemocnět. Nedávno, vprostřed chřipkové epidemie, kdy byly v nemocnici nařízené roušky hygienou si je rodina sundala a prskala na mě s argumentem, že jsem doktorka. Tak jsem jim říkala, že až nás nakazí, tak nevím, kdo se jim o syna na ventilátoru bude starat a strašně je to udivilo…

miryp
Včera v 19:05
@drep

@miryp to jsou přesně ti lidi, co ti do ordinace vlezou bez roušky a chrlající a pak jsou strašně nasraní, když jim sestra předobjedná kontrolu, protože si kráva doktorka dovolila onemocnět. Nedávno, vprostřed chřipkové epidemie, kdy byly v nemocnici nařízené roušky hygienou si je rodina sundala a prskala na mě s argumentem, že jsem doktorka. Tak jsem jim říkala, že až nás nakazí, tak nevím, kdo se jim o syna na ventilátoru bude starat a strašně je to udivilo…

@drep tak koukám, že někteří to mají v té hlavě fakt vybílené, když ani fakt, že v té nemocnici mají vlastní dítě na podpoře dýchání, je nedonutí se nad tou situací zamyslet.

autor
Včera v 19:28

Spis to mysleli tak, ze by mi dokazala pomoct stejne jako obvodak.
Nemyslim si, ze by to mysleli tak, ze je jedno, jestli ji nakazim.

autor
Včera v 19:33
@anonym_autor

Spis to mysleli tak, ze by mi dokazala pomoct stejne jako obvodak.
Nemyslim si, ze by to mysleli tak, ze je jedno, jestli ji nakazim.

@anonym_autor ale preobjednam se. Ani se necitim na to, ze bych mela nekde sedet v cekarne.