icon

Jsem v bezpečí po zásahu elektrickým proudem?

6. srp 2025

Včera kosil jsem elektrickou sekačkou a nevšiml jsem si kabel a zajiskřilo a vybilo elektřinu. Necítil jsem nic, jen trpnutí prstů, necítil jsem kopnutí ani nic takového podobného. Šel jsem na urgentní příjem, udělali mi EKG, vše v pořádku. Chtěli mě nechat na pozorování 24h. Říkal jsem že velmi rád bych zůstal, ale neska jedeme do Paříže a máme vyplacenou dovolenou a peníze nevrátí. Že kdyby něco se mám vrátit. Kdyby bylo něco vážného myslím si že by mě nechali tam stejně jestli chci nebo nechci. Rodiče zažili hůře; koplo je, i mou tchyni koplo odhodilo. Byly na pohotovosti ale všechno bylo v pořádku nemusela být hospitalizován. Já jsem necítil kopnutí ani nic než trpnutí končetin. Jsem už v bezpečí? Nebo ještě se může to celé zkomplikovat?

knuffel
6. srp 2025

@anonym_autor Vybilo elektřinu, trpnutí prstů, neska do Paříže, vyplacenou dovolenou... Škoda že tě to řádně nekoplo, třeba by se ti mohlo v hlavě rozsvítit. 🤷 A krásnou dovolenou v parížu. 😁

1pomnenka
6. srp 2025

Velmi rád bys zůstal? Jako vážně? Neznám nikoho, kdo by velmi rád zůstal v nemocnici, když mu nic není. Každopádně dotaz pobavil. Kosí se kosou, sekačkou se seče. Prý pořezal jsem kabel. Používej lepší překladač.

miryp
6. srp 2025

Se nám to tady množí bleskovou rychlostí.
Divím se každému jednomu z vás, že za trochu té pozornosti či zábavy (těžko říct, co tím vlastně sledujete) jste ochotni být za hospodářská zvířata...

sticker
merope
6. srp 2025

Není lepší se na podobné obecné dotazy ptát na fórech odpovídajících mateřskému jazyku tazatele?

mabs
6. srp 2025

To je drama 😀

1pomnenka
6. srp 2025
@merope

Není lepší se na podobné obecné dotazy ptát na fórech odpovídajících mateřskému jazyku tazatele?

@merope Proč, když jsou překladače tak vtipné?

merope
6. srp 2025
@1pomnenka

@merope Proč, když jsou překladače tak vtipné?

@1pomnenka Ano, pokud to dává jako vtip, tak ok. Pokud to chce jako dotaz, tak pak je lépe se ptát někde, kde to překladač nezkomolí k nepochopení.

miryp
6. srp 2025
@merope

@1pomnenka Ano, pokud to dává jako vtip, tak ok. Pokud to chce jako dotaz, tak pak je lépe se ptát někde, kde to překladač nezkomolí k nepochopení.

@merope tohle bude místní troll, který postavil své diskuze na různých "bebíčkách". On/a si není vůbec jistý/á, ke které národnosti se tu má přihlásit. Jednou je tu za Čecha, jindy za Slováka, občas to pomotá dohromady, teď to zkomolil/a pomocí překladače. Jako fakt nevěřím tomu, že cizinec bude zasažen proudem a půjde řešit věc na MK...

te_reza
6. srp 2025

Já se divím, že jsou tyhle stupidní, absolutně nesmyslný diskuze vůbec puštěný do éteru a ještě v několika provedeních 🤦

mabs
7. srp 2025

Ty jo, neodepisuje. Asi se mu něco stalo 😂

1pomnenka
7. srp 2025
@mabs

Ty jo, neodepisuje. Asi se mu něco stalo 😂

@mabs Ale nestalo, odjel do Paříže. Za týden tu bude s dalším dotazem.

mabs
7. srp 2025
@1pomnenka

@mabs Ale nestalo, odjel do Paříže. Za týden tu bude s dalším dotazem.

@1pomnenka sakra, mohla jsem jet za něj, aby se mohl pořádně doléčit 😀