icon

Kam se obrátit s problémy dlouhého covidu?

jejule
16. lis 2023

Ahoj,

Už od září se potýkám s následky covidu. Nejdřív dlouhé období akutní nemoci, která se mi i několikrát vrátila a od října jsem ve stavu, že jsem fyzicky vyčerpaná a slabá, ale hlavně jakákoliv trošku větší fyzická nebo i psychická námaha znamená, že potom 2 až 3 dny proležím jako kdybych měla zase virozu - schvácenost, bolest hlavy, kloubů, píchání na hrudi, zrychlený tep, pocení, někdy i zvýšená teplota. Po 3 dnech se to zase začne lepšit a někdy mě to po týdnu složí opět samo od sebe. Ale vždycky po nějaké námaze.

Byla jsem u obvoďačky, ale ta mi není schopná nebo ochotná pomoct. Podle ní stačí čekat.
Mně už to normální rozhodně nepřijde a hlavně takto nemůžu fungovat.

Měl někdo taky takové problémy, kde vám pomohli a jak? Nějaký nápad, kam se s tím obrátit? Napadlo mě třeba infekční nebo interna?

Díky.

Strana
z2
erchia
6. pro 2023

Ahoj, narazila jsem na tenhle článek, tak třeba to pomůže 🙂

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-...

fire85
6. pro 2023

@ada22 tak spatne období po prvním covidu a po 3 měsících další ockovani? Proč?

marge_s
6. pro 2023

@jijulka proc myslis ze je to blbost, kdyz je mozna nekolikamesicni pozitivita… uz se to vi? …myslim, ze porad toho vime malo 🤔

@fire85 asi prave proto

petra993
6. pro 2023

@klokanka31 tohle mam teď já. Klouby kolena. Zánět v očích. Jsem s covidem doma.

ada22
7. pro 2023

@fire85 bylo to první očkování v době, kdy jsem věřila tomu, že když se všichni naočkují, že to postupně vymizí a že to ochrání před další nákazou. Samotný průběh covidu jsem měla v pohodě, asi jako klasická viróza, ale pak následovala únava a mozková mlha. To očkování mi od toho tenkrát skutečně pomohlo a nebo to byl jen čas. Uvádělo to i víc lidí. Ale zakladatelka diskuse je již očkovaná, takže to bych asi nezkoušela.

Strana
z2