icon

Kde hledat pomoc při problémech s nehtem?

kristynaak
4. čer 2025

Holky. Asi před rokem mě na nohu spadla malá bečka piva 🙈🤦😁 Měli jsme ji pro kamaráda jako dárek a já posunovala věci ve spajzce. Na rtg jsem byla. Vše ok. Nehet me bolel asi čtvrt roku
Od začátku roku mě to zase začalo bolet. jak kdyby nehet ,lupe mě v tom a dneska mě zrudl ale je pravda, že jsem měla podpatky a stahlou nohu. Kam se chodí s nehtem ? nebo napadá Vás něco?

Kde hledat pomoc při problémech s nehtem?
1pomnenka
4. čer 2025

Tak si zajdi na chirurgickou ambulanci.

barulina
4. čer 2025

@kristynaak jako promiň, ale v prvé řadě bych začala dodržovat hygienu.

kristynaak
autor
4. čer 2025
@barulina

@barulina to mám teďka. já před foto dělala celou zahradu . chlap jde na vyměnu kolene. už to mám v kupe neboj

jana5382
4. čer 2025
@barulina

@barulina 😀😀😀😀😀

barulina
4. čer 2025
@kristynaak

@barulina to mám teďka. já před foto dělala celou zahradu . chlap jde na vyměnu kolene. už to mám v kupe neboj

@kristynaak no tohle není otázka makáni na zahradě, nehty nenarostou za den. Zánět měl volně pole působnost

blondynka400
4. čer 2025

@kristynaak než chirurgii doporučuji toto: https://hilarion.cz/. Umí fakt hodně a mnohem šetrněji. Když je potřeba, tak i propojí s doktorem, který je fakt odborník. Což na běžné chirurgii fakt nejsou....

lucidvork
5. čer 2025
@barulina

@barulina Mám pocit, že na tohle se zrovna neptala 😀 Ale je fajn, že ses vyjádřila.

barulina
5. čer 2025
@lucidvork

@barulina Mám pocit, že na tohle se zrovna neptala 😀 Ale je fajn, že ses vyjádřila.

@lucidvork neptala, tak jako ja se neptala na tvůj názor, ale je fajn, ze ses vyjádřila. Nicméně, ja to psala hlavně proto, ze se divím, ze zánět ještě nebyl při takové hygieně