icon

Kdy po vyvolávací injekci jste dostaly MS?

dagmarj
9. srp 2015

Ahoj holky, mám poprvé zpožděnou MS. Budu muset v pondělí na vyvolání. Měla bych dotaz, za jak dlouho jste po inj dostali MS a pak jestli jeste to neměli rozhazeny v dalších měsících. Dnes jsem 33 den a MS dostavam po 25 dnech. 15 -18 den jsem slabé krvacela. Ale nestalo to ani za řeč. Díky za zkušenosti.

pisjutynka
9. srp 2015

Ahoj, já jsem většinou MS dostala do týdne a byla jsem pak na ní ještě dvakrát. Ale každá z nás to má jinak 🙂

dagmarj
autor
9. srp 2015

@pisjutynka díky za odpověď. A měla jsi je normální, jako obvykle? A čím ti dr řekl že se ti zpozdila? Já to mám poprvé a jsem z toho dost vyjukana.

pisjutynka
9. srp 2015

@dagmarj mela jsem to díky tomu, že jsem cca 15 let brala antikoncepci a když jsem ji pak vysadila, tak jsem to několik měsíců nedostala.

hanicinka
9. srp 2015

@dagmarj ahoj,já jsem injekci dostala 46 den a menstruace přišla 58 den měla jsem tam myom tak asi ten mi to zpozdil???

dagmarj
autor
11. srp 2015

@pisjutynka
@pisjutynka
@hanicinka ahoj holky, tak jsem včera dostala inj a od večera mě bolí právej vajecnik a poboliva děloha. Měla jsem to údajně z toho, že jsem hodně zhubla. DG.mám si kupovat víc pecenych kurat.

werik153
15. srp 2015

Taky jsem přemýšlela že si tam budu muset dojít MS jsem měla 28 dní pravidelně, najednou nic...a až 39 den jsem to konečně dostala - dneska. Tak uvidím jak to bude příští měsíc. Vysadila jsem totiž HA. Na vyvolavačku bych já osobně zbytečně nechodila, jsou to přeci jen hormony na víc....