icon

Kdy volat záchranku při střevní viroze u matky?

lobella
21. kvě 2022

Ahoj, chtela bych znat nazory ostatnich a hlavne tech, co se pohybuji ve zdravotnictvi. Dcera domu donesla strevni virozu. Stredu jsem prolezela v horeckach a max si dosla na wc. Bolelo me cely telo, silena slabost. Ve ct se spustil vodnaty prujem, ktery stale trva. Beru uhli, endiaron, jim rohliky, mrkev, ryzi. Piju na stridacku cerny caj s mineralkou. Stale kojim mladsi skoro rocni. Ve ct a pa uz jsem nejak fungovala kolem deti, jen jsem byla unavenejsi, chlap sel do prace. .

Strana
z3
journals
22. kvě 2022

@lobella existuje treba pohotovost. To je misto, kam se chodi s pripady kdy to neni na akutni odvoz zachranky, ale uplne nevis jestli muzes cekat dalsi hodiny.

mourovatakocka
22. kvě 2022

@lobella Ja volala zachranku už několikrát. Neznamená to pokaždé, že vyrazí doktor v plné polní. Jsou tam školení lidí, kteří ti řeknou, klídek paní, jste dehydratovaná a křeč je z nedostatku minerálů, či já nevím, co tady kdo psal. Je to lepší než někde v blbém stavu hledat na googlu. Je lepší nechat posoudit odborníkem, než v případě průšvihu prošvihnout dobu, po kterou je ještě možné nechat si pomoct. V každém případě, pokud je mně jakkoliv výrazněji špatně, chci, aby tu byl muž a mohl se postarat o děti a případně o mně.

jarla
22. kvě 2022

Ano, já bych záchranku zavolala

Strana
z3