Kód na samotrasování. Kdy a od koho dojde sms?

themuffin
9. únor 2022

Nevíte někdo kdy a od koho dojde sms s kódem k samotrasování? Došel mi jen výsledek.

helen_h
9. únor 2022

Výsledek zasílají laboratoře, ty je pak hlásí hygieně. V případě pozitivity následující dny cca 2. až 5. den od výsledku, podle vytíženosti) přijde z Hygieny odkaz na samotrasování.

helen_h
9. únor 2022

Když to člověk nevyplní (nechce nebo neumí), tak pracovníci Hygieny zavolají.

romesak
9. únor 2022

My udělali a od pondělí nikdo nevolal takže si myslím že je to úplně k prdu😠karantenu jsem řešila smoji lékařkou.

helen_h
9. únor 2022

Z hygieny volají, jenom pokud je to samotrasování vyplněno neúplně, nebo vůbec. Pokud jste ho vyplnili dobře, nikdo se neozve.
A ano, izolaci řeší lékaři, těm se člověk musí s výsledkem ozvat sám.
Tak úplně nechápu, v čem je problém, něco neproběhlo??

esmeralda11
9. únor 2022

Ne vždy hygiena posílá formulář k samotrasování, jen někomu. A ani když vám ho pošlou a vy ho nevyplníte, tak vám vůbec volat nemusí. Lepší je svým kontaktům dát vědět sama.

themuffin
autor
9. únor 2022

Děkuji, nakonec byl problém v tel. čísle, zase tam někdo zadal špatné, i když to pokaždé kontroluju...takže sms došla, ale na neexistující číslo.

ferda90
10. únor 2022

@themuffin přítel je od pondělí pozitivní a nikdo nepsal ani nevolal. Prý se už netrasuje, tak nevím 🤷‍♀️ prostě nikdo se neptal s kým žije, nebo s kým byl v kontaktu, prostě nic.

drep
10. únor 2022

@ferda90 já jsem pozitivní od včera a do hodiny mi přišla samotrasovací sms, kterou jsem vyplnila a mám manžela rovnou v karanténě

ferda90
10. únor 2022

@drep u nás od pondělí nic, přítel má zůstat v karantene do soboty, včetně a já jsme si byla udělat test a jsem negativní a podle sestřičky od lékaře bych měla zůstat doma. Nechápu, protože když jsme byla já pozitivní, tak přítel mohl chodit do práce normálně pokud byl negativní. Já nemám žádné příznaky, vůbec nic a přítel tomu taky nic není.