Komplikace s křečovými žilami: Co značí bolest lýtka?
Zdravím jen jsem se chtěla zeptat zda to měl někdo též jak já a co to bylo ? už týden mě bolí leve lýtko mám docela velké křečové žili .. nemůžu poradne šlápnout na tu nohu nebo mne bolí i chodidlo .. píchá mě v tom lytku + bolest a jde mi to i do stehna .. když si sáhnu na to litko nemám teplé a oteklé asi ne .. když sáhnu na to kde mě to bolí mám tam zilu a na ty žile mám jak kdyby uzlinu .. děkuji všem za radu ❤️
V pondělí si zajdi ke svému praktickému. Dost se divím, že jsi nešla dříve, když tě to bolí týden. Už ti dávno mohl vyloučit embolii. Nevím, nač čekáš.
@vlasta1981 toho se bojím čtu právě na netu
Zkus si vzít acylpyrin nebo aspoň paralen. Tohle opravdu může být trombóza. Bereš hormonální antikoncepci?
Jestli sotva lezeš, tak bych šla během víkendu na pohotovost. Určitě bych nečekala do 15.
@laura089 zajdi si na pohotovost
@vlasta1981 zítra určitě půjdu
Hned mě napadla tromboza
@laura089 tak držím palce ať je lépe .
@vlasta1981 děkuji ❤️
@laura089 tak jak jsi dopadla
@vlasta1981 byla jsem na pohotovost jen mi na to paní doktorka sáhla a prý to trombóza není.. dala mi detralex léky a šla jsem domu .. tak nevím budu ro brát jestli mj to pomůže.. docela se lekla nohou mám strašně hluboké křečové žíly
@laura089 aha . Bez vyšetření krve .tak to zdravotnictví pokročilo. Mne detralex vůbec nepomahal . Pomohl mi na žili až gel slaviton 3 tuby . No asi bych zašla k praktikovy
@vlasta1981 ve středu jsi jdu pro žadanku na sono a 21.1 jdu na cévní .. a paní doktorka mi doporučila tu operaci co nejdříve mám to ve správě napsané tak to ukážu na cévní a uvidíme co bude dál
@laura089 držím palce ať se brzy uleví
@vlasta1981 děkuji ❤️
@vlasta1981 ve středu jsi jdu pro žadanku na sono a 21.1 jdu na cévní .. a paní doktorka mi doporučila tu operaci co nejdříve mám to ve správě napsané tak to ukážu na cévní a uvidíme co bude dál
@laura089 ahoj,prosim zajimalo by me,jak ti to tenkrat dopadlo u dr, a jak se ted mas? Dekuji a hodne zdravi preji

@laura089 může to být zánět žil ale i trombóza.