Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@blondynka400 ono to zacina pomalu,otazkou je,kam az to nechame zajit...Ne,mlaceni demonstrantu obusky opravdu neni demokraticke ani normalni...
@marcicek84 já když to tady čtu, tak asi hodně daleko. A nejhorší na tom je, že řadě lidí to přijde jak normální a úplně v pořádku a naopak ještě super.
@marcicek84 Ale to se milý marcicku pleteš, v zákoně je zakotvena povinná distanční výuka, ale už ne její zpusob. A zasílání úkolů emailem je také jeden ze způsobů 😉.
@blondynka400
@marcicek84 Jistě a hlavy všech státu na v světě se domluvily a vymyslely Covid 19, aby mohly zavést diktaturu a sebrat lidem svobodu. Holky, přestaňte už blaznit. Neříkejte mi, že nemáte zdravý rozum a věříte těmhle scifi teoriim. Vždyť je to pritazene za vlasy.
Paříž: “V létě se tam rozběhl turismus, lidé masově vysedávali na zahrádkách restaurací a kaváren, konaly se i menší festivaly. Před pařížskými kavárnami a restauracemi byly desítky stolků, všichni hosté seděli venku. Město restauracím povolilo neomezený počet stolů venku, a ty si je bleskově sehnaly a všechno přenesly ven. Zavřely se pro auta dokonce některé menší uličky, stolky restaurací zabraly i vozovku.“
To je snad parodie na preventivni opatreni proti koronaviru. 😂😂😂
@marcicek84 tvuj prispevek z 00:04.... 👍 tak to sedi a verim, ze k mnoha vecem se jeste dopracujeme. 🙄
@ilonne a ted jste dostali manualy a navod jak k tomu pristoupit 😉 jak te tak ctu,tento krok byl treba,vzdyt si s tim sami nejste schopni poradit,abyste to zase nehodili na rodice...uz se probud...
@marcicek84 No, měla by jsi zapremyslet o nějaké petici, víš o tom hodně, však na jaře jsi se doma učila minimálně se třemi školou povinnými dětmi 😁😁😁😁, takže přesně víš, jak tě to obtěžovalo. Jo, prosím tě, když bys nějakou petici tvořila, nezapomeň tam prosím zakotvit povinnost státu vybavit každého učitele odpovídající technikou na "online" (jinak správně je to distanční výuka). Zdaleka ne každý učitel má k dispozici školní notebook (já už tedy ano).
@ilonne ted to hodnotis jako pritazene za vlasy a za chvili jsme uprostred toho prispevku,cim to? 🤔 Opravdu k zamysleni a jak to bude pokravovat dal?nikdo nevime,ale scenaru na omezeni nasich svobod je hodne...vem si,ze jde o nejaky casovy usek,nez se dopracujeme az do nejakeho extremu a tady byl uveden jeden z prikladu,jak na to.Vysledkem bude urcite omezeni nasich svobod,kdyz je tolik lidi,kteri jsou ticho,protoze jim stacilo mezi ne rozsirit paniku.Ty jsi jednou z nich,tve kroky a souhlasy ovlivni zivit tvych deti,i ty jsi za to zodpovedna,to si uvedom,jaky je konecny plan ted tezko odhadnout,ale pozoruj casem,jsme uprostred,kudyma to pujde dal???
@alcar dopracujeme protoze tady vidis,jak lide reaguji ze strachu iragionalne a jeste to omezovani chteji...
@ilonne vidis,tak konecne muzes ucit online a ne se vymlouvat,ze nemas 😉
@marcicek84 Zase špatně, kdyby jsi četla pořádně, věděla bys, že já vedla online hodiny i ze své techniky a na úkor online hodin své dcery. Takže v tomto směle utoc na někoho jiného 😉.
@alcar proč ti to přijde jako parodie na opatření proti koronaviru? Já tě vážně nechápu. Zrovna ty, která tu neustále voláš po normálním životě a ve vsem vidíš omezování svobody, utahování šroubů a jakési spiknutí, tak snaze o normální život se vysmíváš? Vždyť ale o tom to je, žít co nejnormalneji i v době pandemie, jen se snazit snížit rizika dodržováním pár zásad.
Bozinku, to me musite oznacovat vsechny a vsechny se ptat na totez? Ctete vubec ty prispevky? 🤣
@alcar asi chce kazda specialni odpoved,to by ses mela snazit napsat totez 3 x jinak 😂😂😂
@ilonne to neres,I.stupen pobezi,takze knikas zbytecne,zamysli se radeji nad temi svobodami,to uz problem celkem je,nemame vyhlaseny zadny krizovy stav,tak proc nam je omezuji,proc zaviraji skoly a chteji omezit shlukovani???
Ono je to takovy alibismus. Aby se vlk nazral a koza zustala cela. Nevidim rozdil mezi trhy v Praze, kde je hlava na hlave a ulicemi Parize zaplnenymi stoly, kde je hlava na hlave a stejne jsou ti lidi bez rousky a 2m rozestupy mezi stoly, natoz mezi lidmi nehrozi.
Je to takova ironie a parodie zaroven. Autor clanku se snazi poukazat na rozdily mezi Prazaky a Parizany, ale kdyz to cte clovek do detailu, tak tam zase takovy rozdil neni.
Clanek je takove zase sebemrskacske kdakani o nicem. Moje reakce na clanek, ktery tady sdilela jina osoba je cista ironie. Mne jsou nejake trhy bez rousek v Praze uplne burt. Ja to neresim a klidne bych na ty trhy sla. Stejne tak bych si sedla do preplnene parizske ulice na kafe. Ale urcite bych to neporovnavala, jakoze Parizane jsou ti “lepsi”.
@marcicek84 ona je hlavne celkem sranda, jak v tom nevidi tu moji ironii. To je zajimave pozorovat. 😅
@alcar mozna za vse muze to nase rozhazene pecivo v samoskach 🤔😂🤦🏻♀️
@marcicek84 Aby naštvali marcicku a mohla jsi o tom vést denní nekolikahodinove diskuze na MK, aneb na "b... otázku, b.... odpoved".

@marcicek84 no je to lehce přitažené za vlasy.... Ale když jsem teď viděla, jak v Anglii mlátí policajty demonstranty obušky, jenom proto, že protestují proti opatřením, je jasné, že je něco špatně a demokracii si můžeme jenom nechat zdát, protože takto svoboda fakt nevypadá...