icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marulu
27. zář 2020

@alcar ty v tom, co autor popisuje v článku, nevidíš rozdíl? Tak to je pak asi veškerá diskuze zbytečná, to je pravda.😀

alcar
27. zář 2020

@marulu ne, opravdu nevidim. 😂 A pokud ty vidis, tak to je fakt veskera diskuze opravdu zbytecna, to je pravda pravdouci.

Jeste mate nekdo neco ke mne? 😅

marcicek84
27. zář 2020

@alcar nectou a pak pisou nepravdy

marcicek84
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice ale ale,neunesla jsi to,vid??? No jo,lhat se nema,k ad hominem se vyjadrovat nebudu...na prekrucovani a tvoreni vybajenych pribehu je tady dost jinych,uz i ty se k nim radis...😀

vineta
27. zář 2020

@alcar Nepochopila jsi smysl toho článku a točíš se tu na svém dojmu z jednoho odstavce, mimo kontext článku, to je pak dost legrační, když ostatním říkáš, že nečtou.

alcar
27. zář 2020

@marcicek84 no hlavne se sletnou jak vosy na bonbon. Clovek se jednou za den tady ohradi k clanku a uz je oznaceny nejmene 5 lidma a durt chteji slyset nejaka reseni (pritom mne jsou nejaka reseni uplne putna, kdyz mi to cele prijde jako jedna velka parodie na epidemii). Reseni... vsechno vypnout, vsechno zavrit, zarouskovat, obrouskovat, hlavne nadavat xx krat denne na Cechy... To uz je tady fakt prdel. 😂

alcar
27. zář 2020

@vineta jeee, ty aby ses nepridala. 🤣 Takze to, co jsem vytahla z clanku neni tedy pravda?

marcicek84
27. zář 2020

@alcar presne, sletnou se jak vosy a pak furt vrtaji a otravuji a furt dokola,chtelo by to nejake DDT 🙏

alcar
27. zář 2020

Sypte tady dalsi clanky, kde se porovnava chovani Cechu a cizincu. Mam pocit, ze Cesi z toho vyjdou vzdycky blbe, kdyz to sdili marulu, illone, vineta a dalsi expertky na ceskou povahu. By me prekvapilo, kdyby se vytasily i s necim jinym. 😁

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@marcicek84 Ad hominem, ale vyjadrujes se 😉 Ja vim, bylo potreba zastat se alcar, kdyz ti tady jako jedina notuje.

alcar
27. zář 2020

@marcicek84 tipuju, ze budu oznacena jeste tak 5x, nez je to prestane bavit. 😂 A furt to same dokola - nepochopila jsi to, jake bys navrhovala reseni, jsi nezodpovedna, kdyz se nechovas tak a tak... Dokolecka dokolaaa... Ja uz se bavim touhle diskuzi. 😁
A to pockej, za chvili se tady objevi zblept, ze jsme jedna a tataz osoba. 😂

vineta
27. zář 2020

@alcar Promiň, ale čtení s porozuměním tě asi přes internet opravdu nenaučím. @bigbig ti kontext vysvětlila a z článku je též více než patrný, přijde mi zbytečné to tu opakovat.

To, že Češi na nějaká opatření, kromě těch striktně nařízených ( a i ty se snaží ošulit, jak jen to jde) kašlou zvysoka, je fakt, který je vidět v ulicích každý den. A pak se diví, když přijdou zákazy.

marulu
27. zář 2020

@alcar ty máš nějaký mindrak z toho, že jsi Čech? Že tady vždy vyletis jak čertík z krabičky, když se tu napíše, že něco děláme blbě 😂.

alcar
27. zář 2020

@vineta tak se neopakuj. 🙂

alcar
27. zář 2020

@marulu ne, ja jsem prave hrda na to, ze jsem Čech a mam jeste, na rozdil, od nekterych čechů zachovan zdravy rozum. 🙂 A je nas nejspis stale jeste drtiva vetsina...nastesti. 🙂

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@alcar Zblebt s jednou osobou je davno vyreseny, anonymni autorka teto diskuze se mi odhalila v sz. To jenom objasneni, nez se k tomu zacne vyjadrovat marci 😉.

alcar
27. zář 2020

@marulu mindraky maji prave spis ty, ktere tady stale dokola sdili, jak vsechno delame blbe. Nejak zajimave jsi to obratila. 😃

alcar
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice no tak super 🙂👍

marulu
27. zář 2020

@alcar neobratila. 😀 Právě ti,kdo s tím nejsou moc vyrovnaní jsou strašně citliví na kritiku, že něco děláme blbě. Naopak, kdo nemá mindráky, tak se rád inspiruje jinde, aby zjistil, co se dá zlepšit. 😀

vineta
27. zář 2020

@alcar Jako udělat z tohohle vlastenecký téma chce hodně Okamura style.
Tady jde snad o to, že žijeme v nějakým společným prostoru, kde je pro zvládnutí (nejen téhle) situace zapotřebí nastavit společenská pravidla fungování, ať už na dobrovolné bázi (tam, kde to může fungovat, což, jak se ukazuje, bohužel není náš případ), nebo restriktivně. Článek je o tom, jak se k tomu postavil jiný stát a jaká společenská nálada vládne tam (minimálně tedy z pohledu autora). To, že tady se lidi vesměs chovají, jako by se nic nedělo, je prostě fakt.
Motat do toho národní hrdost je hodně vtipný.

blondynka400
27. zář 2020

@ilonne počkej, to tady ale nikdo nepsal 😀 Nevím, proč mi vkládáš do úst něco, co jsem vůbec neřekla .-)

marcicek84
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice az na to,ze ten zblebt s tim,ze jsme s nekym jedna a tataz osoba se ti dost silne nepovedl...

marcicek84
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice ne,neni jedina,je treba si zacovat zdravy rozum a branit nase svobody,ne si je nechst pod prdeli vzit,pokud je treba omezovat,at se omezuje,ale at se pak vyhlasi stav nouze,ten ma nejaka pravidla a jasne omezenou dobu a pak se musi schvalovat,nechat ty omezeni bezet bez nej,se divim,ze tech zalob proti opatrenim neni vice,vzdyt to je do nebe volajici...STBak s plukovnikem jak kazi,tak budeme tikat jak hodinky,ale ze to je mimo zakon,to jako narod neresime???

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@marcicek84 No a co je na tom? Chces o tom poinformovat dalsi prichozi uzivatelky kone aby byly take v obrazu co se delo v breznu?

marcicek84
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice ja to tady nevytahla a jinak si myslim,ze kdo chce ten si to snad najde v historii teto diskuze... 🤔😉

marcicek84
27. zář 2020

@alcar ten vzorek vos,co tady krouzi nad tematem je opravdu tristni a to by si clovek i rekl,ze si dospele zenske nechaji trochu zdraveho rozumu,ne bohuzel,nepotkalo se,chtrji opatreni,chtrji narizovani,chteji i kdyz to je v rozporu se zakonem,to ti fakt hlava nebere...

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@marcicek84 Nevytáhla, ale zareagovat ti nedalo 😉

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@marcicek84 Tohle asi mělo být pro jinou uživatelku...

marcicek84
27. zář 2020

@jelenice_zavodnice ne,to bylo pro tebe

jelenice_zavodnice
27. zář 2020

@marcicek84 A čeho se to týkalo? Nějako to nechápu..

Strana