Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@alcar nectou a pak pisou nepravdy
@jelenice_zavodnice ale ale,neunesla jsi to,vid??? No jo,lhat se nema,k ad hominem se vyjadrovat nebudu...na prekrucovani a tvoreni vybajenych pribehu je tady dost jinych,uz i ty se k nim radis...😀
@marcicek84 no hlavne se sletnou jak vosy na bonbon. Clovek se jednou za den tady ohradi k clanku a uz je oznaceny nejmene 5 lidma a durt chteji slyset nejaka reseni (pritom mne jsou nejaka reseni uplne putna, kdyz mi to cele prijde jako jedna velka parodie na epidemii). Reseni... vsechno vypnout, vsechno zavrit, zarouskovat, obrouskovat, hlavne nadavat xx krat denne na Cechy... To uz je tady fakt prdel. 😂
@alcar presne, sletnou se jak vosy a pak furt vrtaji a otravuji a furt dokola,chtelo by to nejake DDT 🙏
Sypte tady dalsi clanky, kde se porovnava chovani Cechu a cizincu. Mam pocit, ze Cesi z toho vyjdou vzdycky blbe, kdyz to sdili marulu, illone, vineta a dalsi expertky na ceskou povahu. By me prekvapilo, kdyby se vytasily i s necim jinym. 😁
@marcicek84 Ad hominem, ale vyjadrujes se 😉 Ja vim, bylo potreba zastat se alcar, kdyz ti tady jako jedina notuje.
@marcicek84 tipuju, ze budu oznacena jeste tak 5x, nez je to prestane bavit. 😂 A furt to same dokola - nepochopila jsi to, jake bys navrhovala reseni, jsi nezodpovedna, kdyz se nechovas tak a tak... Dokolecka dokolaaa... Ja uz se bavim touhle diskuzi. 😁
A to pockej, za chvili se tady objevi zblept, ze jsme jedna a tataz osoba. 😂
@alcar Promiň, ale čtení s porozuměním tě asi přes internet opravdu nenaučím. @bigbig ti kontext vysvětlila a z článku je též více než patrný, přijde mi zbytečné to tu opakovat.
To, že Češi na nějaká opatření, kromě těch striktně nařízených ( a i ty se snaží ošulit, jak jen to jde) kašlou zvysoka, je fakt, který je vidět v ulicích každý den. A pak se diví, když přijdou zákazy.
@alcar Zblebt s jednou osobou je davno vyreseny, anonymni autorka teto diskuze se mi odhalila v sz. To jenom objasneni, nez se k tomu zacne vyjadrovat marci 😉.
@jelenice_zavodnice no tak super 🙂👍
@alcar Jako udělat z tohohle vlastenecký téma chce hodně Okamura style.
Tady jde snad o to, že žijeme v nějakým společným prostoru, kde je pro zvládnutí (nejen téhle) situace zapotřebí nastavit společenská pravidla fungování, ať už na dobrovolné bázi (tam, kde to může fungovat, což, jak se ukazuje, bohužel není náš případ), nebo restriktivně. Článek je o tom, jak se k tomu postavil jiný stát a jaká společenská nálada vládne tam (minimálně tedy z pohledu autora). To, že tady se lidi vesměs chovají, jako by se nic nedělo, je prostě fakt.
Motat do toho národní hrdost je hodně vtipný.
@ilonne počkej, to tady ale nikdo nepsal 😀 Nevím, proč mi vkládáš do úst něco, co jsem vůbec neřekla .-)
@jelenice_zavodnice az na to,ze ten zblebt s tim,ze jsme s nekym jedna a tataz osoba se ti dost silne nepovedl...
@jelenice_zavodnice ne,neni jedina,je treba si zacovat zdravy rozum a branit nase svobody,ne si je nechst pod prdeli vzit,pokud je treba omezovat,at se omezuje,ale at se pak vyhlasi stav nouze,ten ma nejaka pravidla a jasne omezenou dobu a pak se musi schvalovat,nechat ty omezeni bezet bez nej,se divim,ze tech zalob proti opatrenim neni vice,vzdyt to je do nebe volajici...STBak s plukovnikem jak kazi,tak budeme tikat jak hodinky,ale ze to je mimo zakon,to jako narod neresime???
@marcicek84 No a co je na tom? Chces o tom poinformovat dalsi prichozi uzivatelky kone aby byly take v obrazu co se delo v breznu?
@jelenice_zavodnice ja to tady nevytahla a jinak si myslim,ze kdo chce ten si to snad najde v historii teto diskuze... 🤔😉
@alcar ten vzorek vos,co tady krouzi nad tematem je opravdu tristni a to by si clovek i rekl,ze si dospele zenske nechaji trochu zdraveho rozumu,ne bohuzel,nepotkalo se,chtrji opatreni,chtrji narizovani,chteji i kdyz to je v rozporu se zakonem,to ti fakt hlava nebere...
@marcicek84 Nevytáhla, ale zareagovat ti nedalo 😉
@marcicek84 Tohle asi mělo být pro jinou uživatelku...
@jelenice_zavodnice ne,to bylo pro tebe
@marcicek84 A čeho se to týkalo? Nějako to nechápu..

@alcar ty v tom, co autor popisuje v článku, nevidíš rozdíl? Tak to je pak asi veškerá diskuze zbytečná, to je pravda.😀