icon

Křeče v břiše, co to může být?

jmenujisebobka
6. únor 2014

Dneska brzo ráno mě vzbudily nemalé křeče v břiše. Došla jsem si na záchod, usnula a bylo to lepší. Ale teďko občas ty křeče zase mám. A mám docela nafouknuté břicho. Občas i krkám. Nevíte, co to může být?

anina32
6. únor 2014

Asi jsi se přejedla 🙂

jmenujisebobka
autor
6. únor 2014

Myslíš, že to může být tím? ;) ..ty křeče vychází jakoby ze žaludku, to je pravda ;) Co na to pomáhá?

anina32
6. únor 2014

Já se normálně bavím 🙂 já myslím že už tu všichni znají tebou zakládané diskuze 🙂 Jinak doporučuji dojít na WC a nechat vytrávit.

marticep
6. únor 2014

???

marticep
6. únor 2014

@anina32 já ne, to jako , že si dělá srandu, nudí se, nebo jak?

anina32
6. únor 2014

@marticep jj, přesně tak. Před časem to byla smršť vymyšlených témat, pak se odmlčela, já myslela že jí zrušili, ale už je zpátky.

jetynka
6. únor 2014

@anina32 souhlasím s tebou a tu holku mám taky moc dobře v paměti.

sasanka033
6. únor 2014

@anina32 tak to jsi dobra, ze jsi ji zaregistrovala🙂 ja na to ted cumim jak neverici tomas, zrejme dobrej oddil🙂)
co tam este bobka mela za zabavny kraviny?🙂 treba rostou mi vlasy, co mam delat?🙂

jetynka
6. únor 2014

@sasanka033 Tak na to se ani neptej raději nevzpomínat 🙂, jestli si @anina32 vzpomene tak ať ti to raději napíše do IP, mi bylo napsáno adminy, že takhle když to píšeš veřejně na sebe upozorňuješ a více podporuješ tyhle individua v provokaci a tak.

sasanka033
6. únor 2014

@jetynka aha, to docela dava smysl🙂

jetynka
6. únor 2014

@sasanka033 a bylo mi řečeno, že pokud mám podezření na provokativní osobu, nejlepší je neodpovídat a pokud je příspěvek nevhodný nahlásit ho 🙂.

marticep
6. únor 2014

@anina32 no , měla jsem z toho takový dojem, dík🙂

sasanka033
6. únor 2014

@jetynka mne ten prispevek prijde celkem vhodny. akorat ale nekam na stranky Geront a jeho bezne zazivaci potize 😀 😀 😀

anina32
6. únor 2014

Hodila jsem to tu do vyhledávače a vyhodilo mi to jenom dvě témata, ostatní byly zřejmě smazány.

jmenujisebobka
autor
6. únor 2014

Vždyť já jsem sem přidala jen jednu diskuzi. Tohle je druhá!

marticep
6. únor 2014

@anina32 já taky🙂

bezlaktozac
Odpověď byla odstraněná