Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Takze sam sedi?🙂 nebo to se jeste nepocita, kdyz nema natazeny obe nozicky?

    ahoj holky, jak to mely vase deti s rustem zoubku? Pokud jsou teploty, tak jsou kdy? Nez se zub prorizne? Nebo celou dobu, nez vyroste? A pokud to deti boli, tak nez se zub prorizne a pak uz je to dobry? diky za zkusenosti🙂

    Tohle nam prave sedi za oknem a vubec se nas neboji!🙂 dokonce si to zdrimlo😀 je to postolka?

    (3 fotky)

    prosim o zkusenosti - kdo bydlite s detmi ve vyssich patrech (4., 5. patro napr.) bez vytahu, jak to zvladate? kocarek, nakupy...diky🙂

    Ahoj, je teplota pres 38 po odectu normalni pro rust zoubku? Kamaradky desetimesicni holcicce mozna rostou, ale mne prijde tak vysoka teplota na zuby moc..? Diky!

    Prazandy heeelp! Jedu odpoledne na hradcanskou s kocarkem a vim, ze je tam bezbarierovy vytah do metra, ale kdyz si zadam spojeni od nas z krce, zene me to pres dejvickou a pak zpatky na hradcanskou tramvaji. Nevite proc?

    holky, malej ma po prvnich tydnech prikrmu zacpu, cim mu muzeme pomoct, aby se lip vykakal? a co mu ted nemam davat k jidlu? mame nachystany vlocky k zavadeni lepku, tak s nima pockat? diky!

    Ahoj, mate prosim nekdo zkusenost s odbouranim dudliku ze dne na den? Proste sebrat a uz nevratit?

    Ha!😀

    holky, nezkousely jste nejak podlepit penove puzzle, aby byly v jednom kuse? nebo neco takoveho existuje? potrebuju je tak mit v obyvaku, abych mohla denne poustet roboticky vysavac a jednoduse to zvedla a zas polozila...diky za tipy🙂

    holky, malej se zacina v postylce na kolinkach chytat tech sprusli, takze budeme muset dat rost na tu nizsi uroven, aby neprepadl. mam postylku prirazenou vedle nasi postele bez bocnice a porad kojim, takze i v noci. nejak si nedovedu predstavit, jak ho budu kojit v noci, kdyz bude dole a jeste s bocnici. jak se vam to vyndavani a zase ukladani deti osvedcilo? da se to?

    Holky, vy, co jste prechazely z MM na UM - jak jste krmily? lahvi? zajima me, jestli vam to deti hned akceptovaly - jak tu lahev, tak to UM. my to museli v noci zkusit a nechce ani flasku, ani UM. je to jen o zvyku? diky za zkusenosti.