icon

Křeče v břiše jako MS už tři týdny

lola002
28. črc 2021

Prosím vás je v pořádku když mám v 6.týdnu křeče už skoro 3 dny jako bych mela menstruaci? Je to v pořádku? Předem děkuji za odpovědi

nikjean
28. črc 2021

@lola002 Pokud nekrvácíš, tak je to normální.

elvira
28. črc 2021

@lola002 křeče mi v pořádku nepřijdou. Raději bych se nechala zkontrolovat. Tlaky normální jsou.

nikjean
28. črc 2021

@elvira Tak ono asi záleží, jaké křeče - pakliže jsou bolesti obdobné jako při ms, což i zakladatelka dotazu popisuje, přijde mi to normální. Ale samozřejmě, pokud má pocit, že jsou bolesti už zahranou, je dobré navštívit lékaře.

petulkasilvik
28. črc 2021

Bez příznaků krvácení je to v pořádku.

littlebee124
28. črc 2021

@lola002 Pokud bolest vzdy přejde je to normální jak se roztahuje deloha. Měla sem to na začátku také. Nekdy to bolelo až tak ze sem nevěděla jak sedět nebo ležet, ale max do 10 minut to přešlo. 🙂

herbinaaa
28. črc 2021

nemuže to být třeba z trávení? nezkoušela jsi probiotika?

lola002
autor
29. črc 2021

@nikjean nekrvácím to ne

lola002
autor
29. črc 2021

@nikjean tak ono to už ted tolik neboli jen poslední dva dny to byly takové bolesti že jsem nemohla ani chodit ... Pro jistotu jsem objednána u doktorky

lola002
autor
29. črc 2021

@littlebee124 Mě se ta bolest držela 3 dny ale přesně tak nemohla jsem ležet jako obvykle,pokaždé když jsem se chtěla zvednout zase to bolelo ale den potom to mě bolelo tolik ze jsem nedokázala ani chodit