Krupička na krku a do půlky obličeje. Co by to mohlo být?

katanovobran
18. říj 2020

Holky,chci se zeptat včera jsme byli návštěvě u mého tatky má kočku i psa nikdy mi to nevadilo ale jakmile sme přijeli domu začala mě svedit pokožka na krku a obličeji,vzala sem si prášek proti alergii a nic mám to pořad strašně to Švédi červené to není ale je to opravdu Krupička,nevim třeba zda sem něco špatného nesnedla nebo nevíte co by to mohlo byt ?

martt
18. říj 2020

@katanovobran Alergie by to mohla být. Klidne i na kočku nebo psa, potravinu . I když jste před tím problem neměla. Ja jsem třeba celý život milovala jahody rok normalne jsen je jedla. Asi 2 roky zpátky mne po konzumaci jahod začal svedet krk a pusa. Udělali si testy a najednou mám alergii na jahody. Nebo by to mohla být i nějaká viroza.

katanovobran
autor
18. říj 2020

@martt já se cítím dobře nic mi není ale přeci kdyby to byla alergie tak mi zabere prášek proti alergii a začne to mizet nebo ne ?

martt
18. říj 2020

@katanovobran Mizet to může až za několik dní. Ja jsem se tenkrát osypala po antibiotikach, kde jsem musela až na injekci a vyrážka mi zmizela až po týdnu. Každopádně by to mělo pomoct na to svědění a nemělo by se to zhoršovat.

katanovobran
autor
18. říj 2020

@martt no,přítel jde zítra na test na Covid a je pravda ze když na člověk v tele nějaký vir muže byt vyrážka tak teď mě tak napadá jestli se to u mě nemůže projevit třeba takhle 😩

martt
18. říj 2020

@katanovobran Může to mít souvislost, ale také nemusí. Ja mam zkušenost, že může být i viroza, která se projeví jen krupickou. Každopádně bych to zítra konzultovala s lékařem.