icon

Krvácení při/po ovulaci

anonymka125
17. únor 2018

Ahoj.Včera jsem začala slabě špinit.Bylo to 16DC.Dnes stále špiním a do konce ze mě vyšla i hnědá sraženina krve.Ovulaci si nijak neměřím,většinou ji poznám tak,že mě bolí břicho a mám průhledný hlen.Poslední ms jsem měla 31.1....O mimčo se nesnažíme,manžel si dává sakra pozor,takže těhotenství to určitě nebude.Už dvě děti máme,ale nikdy jsem se s tímhle nesetkala.Před necelými třemi týdny jsem byla na gyndě a vše bylo ok.Teď ještě jsem začala jíst zdravě,tak mě napadlo,jestli se třeba tělo nečistí? Děkuji za odpovědi

evulinkab
17. únor 2018

já myslím, že klasické ovulacni spineni...

nugetka20
19. únor 2018

Nevím, zda kojíte? Mě tohle začalo cca před půl rokem - zhruba kolem poloviny cyklu mám jeden den špinění, pak 2 dny nic.... a pak špiním až do příchodu menses. Doktorka mi řekla, že to může mít souvislost se zvýšeným množstvím hormonu v krvi. Dělala krve, stěry (na bakterku, jestli nemám zánět atd) - nic, vše čisté, v pořádku. Doufám, že po skončení kojení to zmizne - protože mít 14 dní z cyklu menses je fakt opruz :(

anonymka125
autor
7. bře 2018

@nugetka20 nekojím :( jinak už mi 7 dní mešká ms,o mimčo se nesnažíme..cca před týdnem mě bolela prsa,pak to ustalo,čekala jsem,že ms dorazí a kde nic tu nic.....tak nevím co se děje...občas mě hrozně píchá v podbřišku,napadlo mě,že bych mohla mít cystu...počkám do pondělí a pak se objednám k dr

anonymka125
autor
7. bře 2018

jo a s manželem si dáváme sakra bacha,takže těhotenství to být určitě nemůže

elwe
7. bře 2018

@anonymka125 myslím, že je to k ovulaci. Ale pokud dítě vážně nechcete, tak to, že si manžel dává bacha nestačí, sperma uniká i před vyvrcholením, takže i když to pokaždé stihne, není to záruka, že nejsi těhotná.

anonymka125
autor
8. bře 2018

@elwe no dělala jsem si testy,ty jsou negativní tak uvidíme...sice se o mimčo nesnažíme,ale mě by to nevadilo kdyby se zadařilo :D jinak o tom vím,že to není záruka,ale nikdy jsem díky tomu neotěhotněla.Syn i dcera jsou plánovaný 🙂 takže tam to bylo na plno :D

nugetka20
8. bře 2018

@anonymka125 no, skoro bych řekla, že to vypadá na těhotenství :D

anonymka125
autor
8. bře 2018

@nugetka20 testy mám negativní,i ten digitální od clear blue,takže těhotenství určitě ne 🙂