Krvácení při/po ovulaci
Ahoj.Včera jsem začala slabě špinit.Bylo to 16DC.Dnes stále špiním a do konce ze mě vyšla i hnědá sraženina krve.Ovulaci si nijak neměřím,většinou ji poznám tak,že mě bolí břicho a mám průhledný hlen.Poslední ms jsem měla 31.1....O mimčo se nesnažíme,manžel si dává sakra pozor,takže těhotenství to určitě nebude.Už dvě děti máme,ale nikdy jsem se s tímhle nesetkala.Před necelými třemi týdny jsem byla na gyndě a vše bylo ok.Teď ještě jsem začala jíst zdravě,tak mě napadlo,jestli se třeba tělo nečistí? Děkuji za odpovědi
Nevím, zda kojíte? Mě tohle začalo cca před půl rokem - zhruba kolem poloviny cyklu mám jeden den špinění, pak 2 dny nic.... a pak špiním až do příchodu menses. Doktorka mi řekla, že to může mít souvislost se zvýšeným množstvím hormonu v krvi. Dělala krve, stěry (na bakterku, jestli nemám zánět atd) - nic, vše čisté, v pořádku. Doufám, že po skončení kojení to zmizne - protože mít 14 dní z cyklu menses je fakt opruz :(
@nugetka20 nekojím :( jinak už mi 7 dní mešká ms,o mimčo se nesnažíme..cca před týdnem mě bolela prsa,pak to ustalo,čekala jsem,že ms dorazí a kde nic tu nic.....tak nevím co se děje...občas mě hrozně píchá v podbřišku,napadlo mě,že bych mohla mít cystu...počkám do pondělí a pak se objednám k dr
jo a s manželem si dáváme sakra bacha,takže těhotenství to být určitě nemůže
@anonymka125 myslím, že je to k ovulaci. Ale pokud dítě vážně nechcete, tak to, že si manžel dává bacha nestačí, sperma uniká i před vyvrcholením, takže i když to pokaždé stihne, není to záruka, že nejsi těhotná.
@elwe no dělala jsem si testy,ty jsou negativní tak uvidíme...sice se o mimčo nesnažíme,ale mě by to nevadilo kdyby se zadařilo :D jinak o tom vím,že to není záruka,ale nikdy jsem díky tomu neotěhotněla.Syn i dcera jsou plánovaný 🙂 takže tam to bylo na plno :D
@anonymka125 no, skoro bych řekla, že to vypadá na těhotenství :D
@nugetka20 testy mám negativní,i ten digitální od clear blue,takže těhotenství určitě ne 🙂

já myslím, že klasické ovulacni spineni...