Které sonické zubní kartáčky jsou nejlepší a cenově dostupné?
Ahoj, zajímalo by mě, jaké jsou kvalitní sonické kartáčky na zuby? Znám jen Philips Sonicare a netuším, jestli třeba existuje lepší a levnější produkt a neplatí se třeba jen za značku. Díky za zkušenosti a tipy na jiné značky.
My máme ten Philips a super 👍😃
Měla jsem sonický Concept, neustále vybytý a po záruce se rozbil. Teď mám Sencor, vydrží dlouho nabytý a zatím funguje dobře, určitě je lepší než Concept, ale nemám porovnání s Philipsem.
Mám už druhý Philips Sonicare a za mě super. Ale zase nemám srovnání s jiným 🤷♀️
Znám jen phillips sonicare, máme je celá rodina a jsou skvělé, ale srovnaní nemám
My také máme ten od Philips, používáme už spousta let i děti, postupně tedy vyměňujeme, ale třeba ty dětské fakt drží, to i podědily mladší děti po starších, ty dospělácké jsme měli spíš ty levnější (mají x typů v různé ceně)- za mě čím míň funkcí, tím líp, nicméně teď máme několik kusů typu jak se dá sehnat lehce pod 1000,- kus a ty mají menší kapacitu baterie (jsou hezčí -štíhlejší a lehčí) a hlavně jak to ohlásí slabou baterku, tak už si člověk zuby příště nevyčistí, musí dát do nabíječky, což ty původní kartáčky měly v tomto výdrž, ale možná taky nebyly tak chytré😃,jinak O.K. Jinou značku jsem ale taky nezkoušela, jen hlavice kupuji i neoriginální a levněji.
Ja mam tedy zkusenost se znackou Truelife (ja mam dospely a syn ma detsky jejich znacky, dcera ma Philips sonicare)a mohu doporucit vsemi deseti. Byva opravdu levnejsi ale kvalitne je stejny ne-li lepsi jak znackove z reklam.
Máme Sonicare, kupované před Dr. Max a jsme naprosto spokojení. Nejprve pro dospělé, na Vánoce dostala dcera dětský. Díky té aplikaci do mobilu si čistí zuby ráda a konečně jí nemusím nahánět, protože teď ona uhání mě. 😀
Já i děti máme sonické Truelife a jsme spokojeni ☺️
My máme celá rodina Oral B a dobrý.
No já na ni nedám dopustit. Snad už ji má celá rodina, protože jsem měla mánii, že jsem každému k svátku kupovala kartáček 😀

Hlavne ne Phillips od dr Max.. trikrat reklamovany a pry opraveny, ale ani na to nesahli. Kupovali jsme sadu dvou kartacku a ten jeden je extremne hlasity a tim si zuby cistit fakt nechces. Ja mam Concept a s tim jsem spokojena.