icon

Lék Atoris. Může způsobit cukrovku?

mariabalazovaa
29. dub 2025

Ahoj. Chci se zeptat na lék atoris. Máte někdo zkušeností sním. Dost často slyším že může po něm se vytvořit cukrovka? Je to fáma nebo pravda. Vím že zvyšuje cukr ale že by až cukrovka vznikla. Mám strach z léků na cholesterol nevím co je horší pak cukrovka nebo zvýšený cholesterol 😔

hasara33
29. dub 2025

@mariabalazovaa nemyslím si, že by tenhle lék byl příčinou vzniku cukrovky, ale zvyšovat hladiny cukru v krvi může..... nicméně lék na snížení cholesterolu je poslední možnost poté, co selhali alternativnější postupy pro snížení? Mám na mysli změna životního stylu např. 🙂 Jaké má výsledky cholesterolu z krve? 🙂

mariabalazovaa
autor
29. dub 2025
@hasara33

@mariabalazovaa nemyslím si, že by tenhle lék byl příčinou vzniku cukrovky, ale zvyšovat hladiny cukru v krvi může..... nicméně lék na snížení cholesterolu je poslední možnost poté, co selhali alternativnější postupy pro snížení? Mám na mysli změna životního stylu např. 🙂 Jaké má výsledky cholesterolu z krve? 🙂

@hasara33 špatně hodně špatně 8 celkový a mám ho dedičný 😔 takže budú muset brat léky

hasara33
29. dub 2025
@mariabalazovaa

@hasara33 špatně hodně špatně 8 celkový a mám ho dedičný 😔 takže budú muset brat léky

@mariabalazovaa a LDL cholesterol máš jaký? Vyšší to je, ale katastrofa taky ne...kolik ti je let? Mas nadváhu? Jinak jako skvělý doplněk na cholesterol je Armolipid, přírodní bez vedlejší účinků 🙂

exbordelar
29. dub 2025

Mit blbe geny je sice pech, ale porad to zdravi je hlavne ve tvych rukach. Udelej maximum pro to, abys temito civilizacnimi chorobami neonemocnela - zdravy pohyb, vyvazena strava, prekopat priority a mene se stresovat, budovat zdrave vztahy a zdravou sebelasku. Minimalne zmirnis nasledky, pokud u tebe tyto nemoci u tebe opravdu objevi.

mariabalazovaa
autor
29. dub 2025
@hasara33

@mariabalazovaa a LDL cholesterol máš jaký? Vyšší to je, ale katastrofa taky ne...kolik ti je let? Mas nadváhu? Jinak jako skvělý doplněk na cholesterol je Armolipid, přírodní bez vedlejší účinků 🙂

@hasara33 ahoj,ten jsem brala dlouho a bez změny a ještě jiné,je mi 40 a LDL mám 6,3 a mám nadváhu cca 10 kilo takže se snažím aj zhubnout a jídelníček taky měním pomálu

hasara33
29. dub 2025
@mariabalazovaa

@hasara33 ahoj,ten jsem brala dlouho a bez změny a ještě jiné,je mi 40 a LDL mám 6,3 a mám nadváhu cca 10 kilo takže se snažím aj zhubnout a jídelníček taky měním pomálu

@mariabalazovaa no v případě takových hodnot nelze jídelníček měnit pomalu, ale hned 🙂 10 kg nadváhy sice nezní jako moc, ale v kontextu celého složení tvého těla to může být hodně zvlášť postrádáš-li dostatečné množství svalové hmoty a málo se hýbeš 🙂

mariabalazovaa
autor
29. dub 2025
@hasara33

@mariabalazovaa no v případě takových hodnot nelze jídelníček měnit pomalu, ale hned 🙂 10 kg nadváhy sice nezní jako moc, ale v kontextu celého složení tvého těla to může být hodně zvlášť postrádáš-li dostatečné množství svalové hmoty a málo se hýbeš 🙂

@hasara33 to je pravda, úplně stebou súhlasím