Léky na oddálení či zastavení menstruace. Má s tím někdo zkušenost?
Ahoj holky, mám před závěrečnými zkouškami a bohužel moje menstruace je pro mě samotnou horor a nezvládla bych vůbec dojít na zkoušky rozhodla sem na oddálení menstruace. Je tu některá z vás co má s tím zkušenosti ? Mám se něčeho bat při další menstruaci nebo bude vše v pořádku ?
@lachtanice86 Proč hned tak útočně? Ty ses nikdy u doktora nezapomněla zeptat? Nebo tě nenapadly otázky či pochybnosti až doma?
@petulkadodo útočně? To nevím co je na tom utocneho. A ne, ja mam pusu a umím se zeptat.
@lachtanice86 Tak to závidím, taky mám pusu, ale mě občas napadají otázky až doma, když se mi to rozleží. Ne každá jsme dokonalá. A pak je fajn mít se kde zeptat zkušenějších.
@petulkadodo děkuji ale to tady většina nechápe a hned útočí
@petulkadodo nebo potom stačí zvednout telefon a zavolat lékaři
@lachtanice86 každé tělo je jiné myslíte si dr ze mi to řekne ? Ptam se jen tak orientačně tak já nevím co vy pořad mate za problém pane bože kolik lidi tady řeší věci které taky by měli řešit s dr a nikdo se do nich nepouští ze neumí zvednout telefon !! Takový lidi jako jste vy by na koniku byt neměli pokud nechcete poradit a chcete rýpat tak si dejte odchod já se neprosila o vaše narážky
@lachtanice86 hlavně ze mate jméno lachtanice ale rýpat do jiných budete
@nikolamlyncekova 👏🤣🤣🤣🤣
@nikolamlyncekova jedinej kdo tu uráží jste vy. A to ani ne moc chytře, ale to už se člověk ani nediví po tom vámi položeném dotazu. Ale ja to chápu, že se člověk za pravdu zlobí. Navíc někdo kdo v 21 položí takový dotaz, mě fakt nerozhodi
@lachtanice86 ježíši no paneboze tak se neptam dr ale tady konikovek no paneboze to je konec světa opravdu
@nikolamlyncekova Já to myslela ironicky, ale díky za palec nahoru. 😃 Ne každý si píše na net svoje jméno a příjmení jako nick.
@michaela666 a proč bych nemohla ?
@nikolamlyncekova Jasně, že můžeš....ale myslíš, že má
@lachtanice86 v občance opravdu lachtanice? 🤣 Že se pozastavuješ nad tím, jak si tady říká?
@nikolamlyncekova je vidět že to fakt nechápete. Ale kdo jinej by měl lépe vědět co to udělá s vaším tělem, než váš doktor, který zná vaší anamnezu
@michaela666 ja se pozastavila nad tím, že mi pise jakou mam přezdívku a ze rypu. Asi jsem natvrdla, ale nevím co ma lachtan společného s rypanim.

@nikolamlyncekova to je ale tvoje chyba ze ses nezeptala pořádně nebo netlacila na doktorku aby ti to vesvetlila