Máte zkušenost se zdravotní úzkostí a hypochondrií?
Dobry den. Mam tu někoho kdo trpí zdravotní úzkostí? Potřebovala bych poradit nebo pomoct..
Mám jinou poruchu, ale ze stejné skupiny skupiny poruch, co potřebuješ?
@lv dobrý den. Uz delší dobu cca měsíc. Pociťuji zvláštní bolesti hlavy. Jako bodání na temeni za uchem a někdy i zátylek, je to taková bodavá a zároveň pálivá bolest. Mam hrozny strach treba z aneurysma. Je mi jen 20 let, ale opravdu me napadají takové myšlenky, ze bych mohla mit neco nebezpečného. 😔
@lv dobrý den. Uz delší dobu cca měsíc. Pociťuji zvláštní bolesti hlavy. Jako bodání na temeni za uchem a někdy i zátylek, je to taková bodavá a zároveň pálivá bolest. Mam hrozny strach treba z aneurysma. Je mi jen 20 let, ale opravdu me napadají takové myšlenky, ze bych mohla mit neco nebezpečného. 😔
@marketka2727717172 byla jsi z lékaře? Aneurysma zpravidla žádné příznaky nemá, případně až víc roste a tlačí rak velmi silnou bolest, zvracení atp. Pravděpodobně můžeš mít spíš potíže s krční páteří. Pokud tě pocit nemoci, strachu z ní obtěžují tak, že tu znemožňují běžné fungování, nech se vyšetřit i na psychiatrii a choď na terapii.

Mám jinou poruchu, ale ze stejné skupiny skupiny poruch, co potřebuješ?