icon

Máte zkušenost se zdravotní úzkostí a hypochondrií?

marketka2727717172
8. říj 2025

Dobry den. Mam tu někoho kdo trpí zdravotní úzkostí? Potřebovala bych poradit nebo pomoct..

lv
8. říj 2025

Mám jinou poruchu, ale ze stejné skupiny skupiny poruch, co potřebuješ?

marketka2727717172
autor
11. říj 2025
@lv

Mám jinou poruchu, ale ze stejné skupiny skupiny poruch, co potřebuješ?

@lv dobrý den. Uz delší dobu cca měsíc. Pociťuji zvláštní bolesti hlavy. Jako bodání na temeni za uchem a někdy i zátylek, je to taková bodavá a zároveň pálivá bolest. Mam hrozny strach treba z aneurysma. Je mi jen 20 let, ale opravdu me napadají takové myšlenky, ze bych mohla mit neco nebezpečného. 😔

lv
11. říj 2025
@marketka2727717172

@lv dobrý den. Uz delší dobu cca měsíc. Pociťuji zvláštní bolesti hlavy. Jako bodání na temeni za uchem a někdy i zátylek, je to taková bodavá a zároveň pálivá bolest. Mam hrozny strach treba z aneurysma. Je mi jen 20 let, ale opravdu me napadají takové myšlenky, ze bych mohla mit neco nebezpečného. 😔

@marketka2727717172 byla jsi z lékaře? Aneurysma zpravidla žádné příznaky nemá, případně až víc roste a tlačí rak velmi silnou bolest, zvracení atp. Pravděpodobně můžeš mít spíš potíže s krční páteří. Pokud tě pocit nemoci, strachu z ní obtěžují tak, že tu znemožňují běžné fungování, nech se vyšetřit i na psychiatrii a choď na terapii.