Mělo by vyšetření MR ukázat nezhoubný nádor na sluchovém nervu?
Byla jsem u ušního. Mám 2 roky nového ušního a nyní mne dlouhodobě znovu šumí a píská v uchu. Prvně jako všichni lékaři, dodal, že je to diratymi bubínky a po zánetu stredousi.
Nakonec se rozhodl mi dát zadanku na Bera, že nepředpoklada, že by se něco našlo.
Na Bera vyšetření to ucho, kde šumí vyšlo patologicky a dostala jsem zadanku na magnetickou rezonanci mozku se zaměřením na mmk.
Můj dotaz chodím i na magnetickou rezonanci mozku kvůli bolesti hlavy, která byla nakonec byla ze zánětu dutin, ale našli zánětlivé ložisko, které bylo po asi 3 rezonancí uzavřeli, že nemám roztroušenou sklerózu, že se plaky nemění vcase.
Pravé ucho mám operované, víc nemocné a obě uši mám díry v bubinkach.
Myslíte, že by nezhoubný nador na tom sluchovém nervů viděli jak mi dělali magnet před rokem?
TonnituS, že mám mě nenapadlo, šumí mě v uchu pravidelně každé jako a léto už 17 let
Měli byste strach?
Hrozně se bojím na magnet mi budou volat, pokud by nekdo odpadl
Předem děkuji za odpověď
Ne, neměla bych strach a byla bych ráda, že můžu jít na MR. Vždyť tvoje problémy můžou být nakonec od krční páteře nebo od zubů.
@1pomnenka dám ti určitě vědět.. Mám tak zkaženou dovolenou. Ale díky tobě se budu snažit na to nemyslet
Hele, pokud máš dlouhodobý zánět dutin, ketrý ti způsobuje bolesti hlavy, dost si myslím, e pískání uší je k tomu. Pokud je problém víceméně stejné intenzity 17 let a před rokem ti hledali roztroušenou sklerozu, jsem dost přesvědčená o tom, že případný nádor by u toho našli.
Drž se.
Hele, pokud máš dlouhodobý zánět dutin, ketrý ti způsobuje bolesti hlavy, dost si myslím, e pískání uší je k tomu. Pokud je problém víceméně stejné intenzity 17 let a před rokem ti hledali roztroušenou sklerozu, jsem dost přesvědčená o tom, že případný nádor by u toho našli.
Drž se.
@cilkat ano beru i awamys občas na chronickou rýmu. A jak mám ucpaný nos začne bolest hlavy. Je to kolečko
Je to někdy hlasitější někdy jemný zvuk, ale přes jaro a léto pořád na podzim a v zimě to mizí.
Asi už nejsou tolik zvuky jak na jaře?? Určitě dám vědět. To ucho, kde to našli je operované. Špatně slyším asi 20 procent ztráta. Kéž by mě zavolali dříve výsledky přepošlou doktorce. Četla jsem, že je tam nezhoubný, ale vůbec nevím co by potom nestalo. Říkala, že někomu ho pozorují někomu ozařují. No a to jsem myslela,že mi řeknou, že je to z chronických uši

Ne, neměla bych strach a byla bych ráda, že můžu jít na MR. Vždyť tvoje problémy můžou být nakonec od krční páteře nebo od zubů.