Menstruace. Máte to podobně?
Ahoj, jen se chci zeptat jestli to některá z vás má taky tak,že když dostanu menstruaci automaticky se cítím neuvolněná, moje tělo je neuvolněné takové ztuhlé jakoby ochrnulo a nemůžu nic dělat. Totálně mě to štve chci to změnit. Chci se normálně pohybovat ale nejde mi to. Chápu, že při menstruaci občas bolí celé tělo, svaly atd. Ale chodit normálně a ležet v normální poloze by mělo jít taky ne? Prosím,😃 že to takhle nemám jenom já.😃
Ne, to opravdu nemám a nikdy jsem neměla.
No já poslední menstruace měla hrozný, radši jsem první dva dny zůstávala doma (jsem na RD) a návštěvy a pod. Jsem radši odsouvala. Nejradši jsem jen seděla. Nic se mi nechtěla. Přímo jak popisuješ jsem neměla, ale nic se mi nechtělo. Prostě jsem si to odžila a pak už bylo líp.
Křeče se můžou šířit. Taky se cítím neuvolněná, mívám tuhnutí dolních končetin, ale nijak mě to neomezuje. Pokud se cítíš paralyzovaná, omezuje Tě to atd., tak zvaž diagnostickou laparoskopii pro vyloučení endometriózy. Můžeš zkusit doplňovat hořčík , kdyby to nepolevilo, tak řešit na gyn a právě by mohli nabídnout tu laparoskopii.

Ne. Maximálně jsem nafouklá, bolí mě břicho a furt žeru 😁