icon

Mohu dostat virovou infekci při užívání Medoxinu?

marry94
8. lis 2022

Cauky holky dneska beru 6 den atb.Medoxin dva dny trvalo než mi zmizely prziznaky co jsem měla ale dm3s mě zase škrábe v tom krku já to nechápu 🙈 ale mám nemocné obě děti je možné že bych i přes atb.dostala třeba něco viroveho? Kuckaji na mě každý z jedné strany

klokanka31
8. lis 2022

@marry94 Já před skoro 4 týdny měla angínu, antibiotika zabraly až po x dnech, jenže po cca dvou dnech znova problémy, a táhne se to se mnou až doteď 😒 a taky nevím co se mnou je...

marry94
autor
8. lis 2022

@klokanka31 já mám právě taky už druhé atb. U nás to začalo pozitivnim streptokokem u syna že školky a neumimem se z toho vymotat s jelikož kojim tak mi ty atb.vadi kvůli malé

klokanka31
8. lis 2022

@marry94 Já měla jen jedny antibiotika s tím že to teda bude virový, mononukleóza vyloučená, krevní obraz i crp v pořádku. Ale že mě pořád silně bolí v krku, mám dost nateklý mandle, a přidala se bolest ucha, to nikoho nezajímá. Mám brát vitamíny a cucat tantum, i když to taky nezabírá. Jsem zvědavá jak dlouho budu trpět 😣

marry94
autor
8. lis 2022

@klokanka31 to ke mrzí je to nepříjemné😟 No já doufám že to prejde jdu v pátek na kontrolu hude mi brát CRP i moc kontrolovat a zitra jdeme pro výsledky ze steru od decek tak doufám že budou v pohode🙏

klokanka31
8. lis 2022

@marry94 Snad budou, a snad i ty budeš mít vše v pořádku...