icon

Mohu onemocnět znovu po nedávné nemoci?

kiko68
9. bře 2025

Já jsem byl nemocný před 2 týdny. Měl jsem zvýšenou teplotu 37,5, 38. Měl jsem náthu, kašel, bolest v krku. Dostal jsem ATB. Užívám dlouhodobě kolostrum kozí 400mg 1 tableta. 2x denně se užívá. Tak denně 800mg. Lipozomalny vitamin c 500mg má 1 tableta, 2x denně užívám ráno nalačno a večer, tak denně 1000mg. Magnezium B6, Zinek 25mg, Vitamin D 2000mg, Probiotika. Jsem alergický chodím na kontrole každý pól rok. Zavolal jsem doktorce ať mi něco předepíše na imunitu. Předepsala mi broncho vaxem. Chci se vás zeptat, že můžu znovu onemocnět? Dokdy jsem jakoby chráněn? Mohu teď chytit ledajaký virus nebo chřipku? Co mohu užívat ještě něco, abych byl maximálně chráněn?

lv
9. bře 2025

Můžeš onemocnět kdykoliv. Nic dalšího neber. Zkus otužování, saunu, pohyb.

1pomnenka
9. bře 2025

https://www.modrykonik.cz/forum/me-zdravi/imunita-dospelych-co-doporucujete/
Ano, bylo ti tu doporučeno otužování, sport nebo každodenní procházky za každého počasí. Broncho vaxom ti pomůže, ale nezaručí, že nechytíš chřipku, virózu, angínu nebo covid. A i kdyby, není ti 100 let, aby tě to položilo. Tím, že do sebe rveš vitamíny, si akorát vyrábíš drahou moč. Tělo je stejně nespotřebuje. Pro své zdraví je třeba něco udělat, nepíšeš, že sportuješ atd., jen vypisuješ, jak se láduješ vitamínama. Není nutné, aby ses tu ptal na to samé 2x do týdne. Piš buď česky nebo slovensky, nemíchej to dohromady.