Může být pásový opar bez bolesti a svědění?
Ahoj holky
Muj přítel přijel ted z práce. A na zádech má toto mohl by to být pásový opar ? Ale říkal, ze ho to nesvědí ani neboli. Což je divny ?

Ano,je to pasovy opar
@ahyt a to jsou to takové pupínky ? Ja myslela, ze jsou to maly puchýřky. Nebo se to teprve vysype
@nellinka1113 měla jsem to před cca 3 měsíci, od prsa, podpaždí až mezi lopatky, nejdřív to jen svedilo, takže jsem s tím týden chodila i do práce, po týdnu už se mi to nalilo tekutinou a byl to pásový opar
@lucynka721 a vypadalo to takhle ? Me je prave divny, ze tam zatim nejsou puchyrky
Puchýřky se vytvori pozdeji. Začlo mi to uplne stejně (mě to ale podél nervu fakt hodne bolelo) a vysev se rozlizal nekolik dnů, nakonec mezi lopatkama - podel zebra - přes celou hrudní kost 😓 ale někdo má průběh lehký. Tak uvidíš ale rozhodně pozor na rucniky a pradlo
@nellinka1113 Taky bych řekla pásový opar,měla jsem to stejně pokud se to chytne hned a nasadí se léky,je to brzo pryč a nerozleze se to..pokud se to už rozleze tak je prý bolest neskutečná a těžko se toho zbavuje..to mi říkala doktorka.
@corry21 přítel mi tvrdí, ze se mu to muselo udelat během odpoledne, kdyz jel z práce a pak byl v garáži. No zítra dojedeme na pohotovost radši. Jestli teda se s tímhle jezdi.
@xnikax1 zatim ho nic nebolí ani nesvedi. Pry se mu to muselo udelat během odpoledne.
@nellinka1113 věřím ,mě to nebolelo nic..měla jsem to na zádech a všiml si toho tenkrát táta,říká mi máš něco na zádech,šla jsem hned druhý den a dostala jsem pochvalu,že jsem to chytla hned...po týdnu ani památky. Já to měla jakoby nahoře na lopatce,udělalo se mi to v létě a měla jsem jen tílko..já bych si sama nevšimla..asi až by to bolelo.
@xnikax1 aha, mě právě zarazilo, že tam nejsou puchýřky. Ale jen takové nateklé flíčky. Zítra dojedeme na pohotovost aby mu něco dali.
@nellinka1113 jen ještě co mi říkala doktorka,pokud máte děti co neprodělali ještě neštovice,mohou je dostat od manžela.
@xnikax1 Nene naštěstí deti neštovice meli.
@nellinka1113 v zasade asi nemusí. Pokud by se to rozlezlo tak by bylo fajn nasadit tablety herpesinu, kdyby takhle malý tak asi stačí mazat, a b komplex. Uvidíš ráno
@corry21 má dva zatim, jeden vetsi druhy menší.
@nellinka1113 Manzel mel na zadech pasovy opar, vypadlo to hodne podobne, temer identicky. Opar na rtu nemel (na rozdil ode me) nikdy. Pichala jsem mu pak injekce vit. B. Uz je to dlouho, stalo se to jen jednou a od te doby nic.
@nellinka1113 vypadalo, pak se udělali puchýře až po delší době. Je to vir z neštovic, ale me děti tedy neměli neštovice a ani je nedostali.
Holky děkuji moc. Ted pojedeme radši na pohotovost a uvidíme jestli mu něco dají. A snad to nechytíme. Deti jsou zrovna po zápalu plic a druhy měl chřipku B
Stejne je to zajímavé ja trpím na opary jako blázen ale jen na obličeji a nikdy jsem pásový opar nemela
Ano mohl by to bejt pásový opar měla jsem to podobný nejdřív to svedelo a pak to začalo bolet jako čert tak že jsem se nemohla ani přikryt dekou, Dr nasadila antivirotika Zirvin a do toho brát ještě Milgamma a mazala jsem jsem si to ještě zinkovou masti, trvalo to asi 3-4 týdny než to úplně zmizelo ale byl to boj!! Je strašně nepříjemný přeji brzké uzdravení.. Když tak posílám fotky jak to vypadalo u mě, ty puchýřky se vytvořily až za pár dní po zlepšení.
@nellinka1113 nejdriv pupinky,pak puchyrky,ktere se zkali apostupne zasychaji ve stroupky.
Tak dostal herpesin léky a má mazat sudocremem.
Zatim ho to nebolí ani nesvědí.
@jananikola dobry den, je to pásový opar

Uvidíš, jak to bude vypadat zítra. Manžel měl to samé, v délce 25cm, nebolelo to, ale strašně svědilo. Byla to alergie, říkal lékař.