Může být příznakem trombózy modřina?
Může být příznakem trombozy modrina? Udělala se mi včera večer a nevím o bouchnutí, mám ji jakoby nad kolem z vnitřní strany stehna a bolela dost na dotek, dnes taky a bolí to místo i při pohybu tou nohou.

Ne, tohle opravdu není trombóza. Při trombóze mi otekla celá noha, byla rudá a horká.
@marketa1218 no říkali mi, že to otect prave nemusí
@1pomnenka moje předchozí diskuze byly na úplně jiné téma, ohledně manželství, ne zdraví.
Vy máte v rodině trombózu nebo je ti přes 50?
@1pomnenka ne, ale tak to není vždy důvod.
@1pomnenka já ale nepsala věk, nevím z čeho soudíte to “mladá holka”. Ale děkuji, je mi 38.
@sinorina a mohu se zeptat na priznaky? Já normálně k lékaři chodím jednou za čas, nemám to rada a nevyhledavam určitě. Jen proste tohle mě zajimalo, jelikož vím, jak muže tromboza dopadnout.
Nejdříve se objevila bolest v lýtku ,nemohla jsem na nohu ani stoupnout. Ta zmítala asi za hodinu. Druhý den mě bolelo lýtko, ale ne nějak moc a měla jsem ho tvrdé. Zmínila jsem se před tchýni a ta mi řekla, ať jdu raději k lékaři. Nechtělo se mi, ale šla jsem. Noha nebyla oteklá, jen ta bolest. Nabral krev na d-dimery a hodnota byla vysoká, udělali mi ultrazvuk a dostala jsem injekce na ředění krve
Tromboza není sranda, ale z modřiny se neudělá. Mně ztvrdla noha, otekla a byla rudá. Samozřejmě mě hned nenapadlo, co to může být. Nicméně já tenkrát měla opravdu veliký štěstí, jela jsem s tím z Prahy cca dvě hodiny domů, kdyby se to někde urvalo, už tu nemusím být. Doma rovnou nemocnice a sanitou sem jela na Hradec,kapačky a JIP. Dělali mi trombolizu, aby se to rozpustilo. Bylo mi 20 a mohla za to antikoncepce.
Normální modřina. Nemusí se udělat jen při bouchnutí, stačí, když se o místo blbě opřeš a skřípneš si žilku, prakticky z vteřiny na vteřinu se udělá krevní výron, který bolí. Chodím zmodřená každou chvíli, protože mám křehké stěny cév. Pokud trpíš úzkostmi a modřina ti nedá spát, zajdi si do laborky na krev, kdybys měla trombózu, tak d-dimery budou vychýlené z normy.

Ne, tato maličká modřinka je od lehkého bouchnutí. Furt se nepozoruj, je to tu každý týden stále dokola. Pokud bolest nevydržíš, zajdi si k lékaři.