icon

Může doktor poslat léky na zánět prsu elektronicky?

cherie24
5. říj 2022

Ženy, může mi doktor poslat léky na zánět, aniž by mě viděl? V covid době to celkem frčelo ... Je mi teda příšerně a zrovna jako na potvoru je partner pracovně mimo domov a já dnes odevzdala auto na technickou. Přiveze mi ho zítra večer. Bydlíme na vesnici, autobusové spoje děs běs a popravdě se mi ani nechce někde vysedávat s 2 dětmi mezi nemocnými, aby na nás někdo něco ještě naprskal. Zrovna u zánětu prsa při kojení ani není moc co vymýšlet ne?

leilinka1234
5. říj 2022

Nejela bych mezi nemocné k praktikovi, ale spíš hledala pomoc na gynekologii. Já tam se zánětem prsu teda jela. Zítra bych volala a domluvila se s nima 🙂

konidana
5. říj 2022

@cherie24 leky ti poda tezko, e-recept by napsat mohl. Zavolej si na gyndu a zjistis to.

andyna85
5. říj 2022

Měla jsem v březnu zánět prsu, zavolala jsem si na gyndu a dostala erecept. Bez problému.

zmrzlinka
5. říj 2022

@cherie24 zavolej a uvidíš....

pe_tu_ss_ka
5. říj 2022

@cherie24 když jsem měla horečky ke 40° a zánět prsu, tak jsem psala email, a poslali erecept bez problémů. Sama bych tam autem nedojela, jak mi bylo mizerně a partner byl klasicky v práci. Takže mi pak jen antibiotika vyzvedl cestou z práce.