icon

Může nadměrné pití vody způsobit zdravotní problémy?

mili11111111
2. srp 2025

Ahoj já se omlouvám že zase píšu já mám hrozne období tes a prostw ta psychika je natom hrozne ta panika beru oříšky chodím k psychologové ale prostě stejně zatím to se mnou mává, já hrozne málo poslední dobou piju vodu tekutiny za den ale dnes sem měla hrozne nizky tlak mívám ho a tak sem pila hodně tekutin,a vypila jsem hodne celek maxi cca kolem 3 litru ale bohužel právě že asi tak cca přes dva litru za krátkou dobu tak behem cca hodiny a půl zhruba a pak už skoro nic prostě opravdu během chvíle teď mám žízeň ale nevím jestli se napít nebo ne vůbec sem si to hned neuvědomila vím že právě může být i otrava když se vypije hodne tekutin na jednou mám právě teď strach trochu mě bolí hlava hrozne se potim jsem slaba jemi divné ale nevím jestli teď není i strachem stalo se někomu že taky málo pije apak vypil hodne tekutin najednou,,mám celkem strach ,prosím neurazekte mne atd já vím že panikarim a mam strach a úzkosti já to řeším ale prostw nějak to moc nezabírá chvíli to bylo lepší byla jsem natom líp jenže pak mi změnilo leky protože mi znich bylo hrozne zle atd atyhle co mám mi nějak nezabiraji příští týden jdu k psychologie tak snad mida něco co víc pomuze prosím nebuďte zle potřebuji poradit uklidnit,nikdo kdo tohle nezabije síto nedovede představit cotoje štíhlé žít s páníckymi uzkastma a dennodenně strach

malytlustyhroch
2. srp 2025

@mili11111111 3 litry za 2,5 hodiny, i za 1 jsou v pohode, kdyz to neni kazdou hodinu dne. Normalne se napij.
Zapis si to pro sveho psychologa jako blaznivy napad a pust to z hlavy.

lv
2. srp 2025

Nic to neni, neboj. Kdyztak si vždy napis na chatgpt, at vis, ze to není nebezpečné

mili11111111
autor
2. srp 2025
@lv

Nic to neni, neboj. Kdyztak si vždy napis na chatgpt, at vis, ze to není nebezpečné

@lv já se právě koukala na net a tam bylo psáno že může být i otrava když se vypije cca třeba 2litry tekutin během chvíli,ajato vypila behem chvíli a pak už nic ,mám žízeň al nevím jestli se napít nebo radši dnes už ne

mili11111111
autor
2. srp 2025
@lv

@lv takže ta bolest hlavy slabost atd myslíte že je spíše z nervů a strachu než z otravy z vody?

malytlustyhroch
2. srp 2025
@mili11111111

@lv takže ta bolest hlavy slabost atd myslíte že je spíše z nervů a strachu než z otravy z vody?

@mili11111111 jo, z nervu prijde slabost a bolest hlavy behem chvilky.

lv
2. srp 2025
@mili11111111

anonym_0280ae
4. srp 2025

Tak co, přežila jsi to???😅😅😅