Odjet na dovolenou s teplotou 38 stupňů?
Ahoj, od vcera mam teplotu 37,5-38. Mela jsem celkove oslabeni, zimnici a krece v brise, ale zadne prujmy a zvraceni. Neboli me v krku ani hlava, nic. Ibalgin relativne zabral, prisuzovala jsem to vcerejsimu vedru a i ovulaci. No a dneska rano jsem si zase namerila 37,7-38. Jsem jen mirne unavena, jinak vubec nic. A samozrejme dneska mame jet na 2 dny do welneska v cechach (s ditetem). Odjeli byste? (zmenit termin se uz neda, propadlo by to tak jako tak...)
Já za sebe bych nejela , ale já jsem už při teplotě 38 k.o a spím. Takže vím, že bych si to vůbec neužila. A ležet v posteli na pokoji můžu i doma.
Na dva dny bych jela, kor když je to jen do.cech, je škoda aby to propadlo. Tatínek se určitě postará
Nejela bych.Jednak jsem pri teplote ko a jednak je to nefer vuci ostatnim,ktere nakazis.
@zelenaesmolda má mírně zvýšenou teplotu, jak nekoho nakazí? Zítra už bude nejspíš úplně bez teplot
@fire85 Tak třeba tím že ani neví co ji bylo? Možná slabá střevní chřipka, nebo nějaká viróza, to že má mírně zvýšenou teplotu neznamená že někoho to nemůže položit úplně a wellnes tím úplně zkazit. 🤷🏻♀️ úplně “miluju” tyhle sobce díky kterým se pak ty nemoci točí furt dokola..
Poslala by som manžela aj s dietatom, ak sa citia dobře, nech si to užijú a já by som sa doma skusila z toho vyhrabať,
Ne, nejela bych. Z důvodu nákazy zdravých návštěvníků. A nejlíp se vyspíte doma, nerozumím, proč chcete odpočívat na pobytu na pokoji.
Diky za vsechny reakce, nakonec jsme nejeli.
@fire85
Teplota je pruvodni znak,ne diagnoza.Takze ano,nakazit samozrejme nekoho muze.
@zelenaesmolda jasně,.mela ji dva dny , pak už ne, takže by byla v pohodě. Nepíšu ze teplota je diagnóza, to nevím kde jsi vyčetla.

Ja by som isla, dieta sa zabavi s tatinkom a ty si oddychnes 🙂 ako to pojde