icon

Osypaný krk - dítě 2r. Máte zkušenost?

ktynatyna
21. únor 2020

Ahoj. Chci se zeptat zda by tu nekdo nevěděl co ty fleky mohou být. Malej mel ted 2 dny teploty a to tam měl jen jeden menší flicek. Včera jsme byli u dr, zjistili, ze ma náběh na anginu, dostal atb v sirupu.. no, teplota slezla, je mu podstatne lip, ale rano se probudil s takto osypanym krkem. K dr ho dnes beru znova.. jenom by me asi nekdo, kdo s tim měl zkušenost uklidnil.

Osypaný krk - dítě 2r. Máte zkušenost?
hancazivocich
21. únor 2020

pokud měl náběh na angínu a dostal ATB...takže to může být cokoliv - od spálové angíny, přes reakci na ATB - alergie....dokonce tu sdílela maminka vyrážku a byla to mononukleoza......asi bych cinkla mudře....a šla ho ukázat....Nám se Ki osypala cca dva, tři roky zpět a byla to spálová angína..

hancazivocich
21. únor 2020

a čtu, že ho bereš k mudře....tak to je ok...pro jistotu - pokud máte možnost...zavolej předem a řekni jí o vyrážce...a neboj...určitě to nebude nic vážného!

amazonkajanik
21. únor 2020

@ktynatyna podobně jsem vypadala já před lety, ale to jsem byla rudá od nohou,přes tělo,ruce a končilo to pod bradou. Postupovalo to,jako když se nalévá sklenka červeným sirupem. Dokonce jsem to i cítila,jak to leze. Byla to alergie na penicilin