Po porodu a kojení: Kdy se vrátí menstruace?
Po 4 měsících čtyřdenní špinění a 5.měsíc plnohodnotná MS.
Cca po půl roce
@optimistic 3 mesice po ukonceni kojeni
@optimistic
Po 14 měsících kojení.
U mě u obou vždy, když jsme začali dávat příkrmy, a ubylo kojení. Takže cca 5.-6. měsíc po.
Po prvních narozeninách syna.
U obou dětí přesně měsíc od ukončení kojení 😊
U prvni po pul roce, u druhe po sestinedeli, starsi kojena do 2 let, mladsi stale kojena (1 a 3/4)
Kojim už skoro 11 měsíců a porad nic..už jen rano a vecer,ale celou noc je teď na prsu.byla jsem teď na gynde a porad to nevypada,tak prý to bude tema nocema..
Ve 3 měsících syna. Na den rok po té poslední 🙂 A prvního půl roku trvala vždycky týden a silná.
14 dni po šestinedělí, plně kojena(od samého zacatku po 1 az 2 hodinach), takže se da rict ze na prsu byla furt
V roce a půl, kojím stále, dcera má dva a čtvrt a během pár dnů/týdnů budu rodit 😄
@optimistic u U prvního po 8měsících a to už sem tam i něco papal ale stále to bylo primárně prso, teď u druhého stále nic (zatím 4m)
@optimistic Se zavedenim prikrmu, tedy cca po 6-7 mesicich. Gynekolozka mi i rikala, ze je to takhle nejcastejsi. Nicmene to neni pravidlem, nekomu prijde menses jeste v sestinedeli, nekomu az treba 2 po letech po uplnem ukonceni kojeni.
Poprve v synovych 9 mesicich (kojeny byl do 2 let). Podruhe v synovych 19 mesicich (ma 2 roky a jeste 2x denne kojim)
@optimistic po omezení kojení cca na 2x denně se mi vrátila v 21m dcerky.
Cca 6 mesicu, oba kojeni plne a mladsi syn totalni savec, nocni kojeni co hodinu a stejne to prislo ani ne po pul roce 🤦♀️😁 A hned od zacatku pravidelne.
U syna po 6 mesicich, u dcery po 10
@optimistic když bylo malé 1,5r
U stašího zhruba po roce a půl, u mladšího dokonce po víc jak dvou letech...
4 mesice po porodu, za plneho kojeni, byla asi rok daleko silnejsi, nez jsem byvala zvykla.
Po 11,11,14 měsících. Kojila jsem 13,15,36 měsíců.
@optimistic po osmi měsících od porodu, už jsem přestala kojit v noci.

@optimistic hned po šestinedělí u obou dětí