icon

Pocit husí kůže. Zažil někdo?

mamio
7. čer 2021

Ahoj, ráda bych se zeptala jestli nemáte, nebo jste nezažila některá podobný zvláštní příznaky. Mam 7 týdnu po porodu, nekojim, právě mi končí MS.Po porodu se mi objevilo to, že každý večer mě začala být na různých místech těla zima, spíš mrazení, na noze, zadku, ruce a tak různě to skáče…v noci se na krmení malýho budím někdy úplně propocena. Nektery večery to mám míň někdy víc, teplota je 35.9…vždy s kombinací toho mrazení večer před spaním… štítná žláza je v pořádku, před týdnem mě brali na ni krev na endokrinologii, neboť se s ní léčím, ale ne na její funkci, ale na strumu… začínám mít nervy co to může být, myslela jsem hormony ale šestinedělí už skončilo, tak sem myslela že už to poleví. To mrazení se objeví například na noze na pár vteřin a zmizí…dva tydny
zpět jsem pro změnu měla stěhovavé bolesti různě po těle… totéž, bolest se objevila a zmizela.Ted to mrazení se objevuje i přes většinou je to na nohách, zadku...

cilkat
7. čer 2021

Myslím, že hormonům může být šestinedělí dost jedno. Já teda kojila, takže ty pozdější reakce byly jiné, ale zimnici v noci jsem měla ještě dlouho po šestinedělí...

mamio
autor
7. čer 2021

@cilkat díky za odpověď,je to asi zahul potom porodu,ale u prvního jsem to neměla nebo si to nepamatuju 🙄