icon

Podpora pro matky po hospitalizaci na psychiatrii: Máte podobnou zkušenost?

szuzia
29. zář 2023

Ahoj, mám týdenního krásnýho chlapečka a 20 měsíční holčičku, ale jako matka jsem selhala. Opět. Skončila jsem na psychiatrii a jsem úplně zničená. Láme mi to srdce. Tak moc bych chtěla být s nimi a být skvělá máma 🥺 Ale nemůžu. Ne hned 😥🥺
Ani nevím proč to píšu, ale asi hledám podporu. Někoho kdo prožil něco podobného. Děkuji.

Strana
z2
lufulie
7. říj 2023

@szuzia velmi velmi se drž, klidně napiš, pokud se ti bude chtít, jak to zvládáte, všichni, hodně zdraví tobě i malému!

szuzia
autor
31. říj 2023

@lufulie Ahoj, tak po měsíci od zahájení léčby konečně můžu říct, že si to naše miminko užívám ☺️ A zvládám. Je to všechno trochu náročnější, ale konečně jsem zase šťastná.

zmrzlinka
31. říj 2023

@szuzia tak to super 👍 Jsem moc ráda ,že je Ti líp.Uživej si miminko 😘

kubesovaadelka
31. říj 2023

@szuzia krásná práce, super, seš statečná. Prd na úklid, prd na praní, užívej si děti ❤️ a ono si to všechno sedne jak má. Měj ráda sama sebe, buď v pohodě ty a pak budou i ty děti šťastní.❤️ Klidně pis dál průběžně jak se máte

szuzia
autor
1. lis 2023

@zmrzlinka @kubesovaadelka Děkuji holky. Podpora ostatních strašně pomáhá ❤️ Zvládli jsme to jednou. Zvládneme to znovu. K úplnému uzdravení je sice ještě dlouhá cesta, ale stojí to za to.

Strana
z2