Prevence po pozitivním genetickém vyšetření. Rady, zkušenosti?
Ahoj.
Asi se potřebuji vypsat a zároveň se poradit. Jsem maminka (25) roční holčičky. Moje mamka, babička a prateta měly rakovinu prsu. Moje mamka jediná jí díky bohu přežila, opravdu bohu děkuji. Ale vyšla nám pozitivní genetika v dědičnosti. Jako prevenci mi budou chtít vzít spodek a obě prsa. Jsem z toho dnes na dně. Nejprve jsem si uvědomila, co když tu za 10 let nebudu? Nechám tu po sobě maličkou. Pak jsem to rozdýchala a začala jsem si uvědomovat, že z preventivních důvodů bude to odstranění pro mě důležité. Samozřejmě až po druhém dítěti. Ale… Funguje spodek po sexuální stránce tak jak má? Dají se udělat krásné umělá prsa i po odebrání vlastních? Přece jen mi bude třeba 32. Budu stále mladá ženská a budu se muset vzdát tý ženskosti. Jestli mi rozumíte…
Moc děkuji za veškeré odpovědi a hezký den přeji 😊
Myslím, že ze stejných důvodu si nechala odstranit prsa i Anegila Jolie a doktoři jí dali implantáty. Křivky mít budeš.
A co jsem slyšela, komu vezmou spodek, tak chlap to nepozná při sexu.

Ahoj, myslím že spodek bude fungovat jak má, teta hned po první dítěti přišla o vše dole, důvody bohužel nevím.
Jinak držím palce, mě genetika teprve čeká a možná budu mít podobný verdikt, mamka mi na rakovinu prsu umřela. Ale na testy půjdu až budu rozhodnuta že nechci další dítě aby mě náhodou nehnali do operace